Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Reconeixement a les estades Esportmania pel seu caire inclusiu i integrador.

Reconeixement a les estades Esportmania pel seu caire inclusiu i integrador.

Han estat incloses entre els 50 projectes més importants de l’estat espanyol per a la reducció de la desigualtat.

16-03-2023

Les estades esportives d’estiu Esportmania que impulsa l’Ajuntament de Lleida, a través de la Regidoria d’Esports, amb la col·laboració de l’Associació Esportiva Píbody, han estat incloses entre els 50 projectes més importants de l’estat espanyol en l’objectiu de reducció de la desigualtat, en el marc de l’AGENDA 2030.

El reconeixement l’atorga la Federación Española de Municipios y Provincias en col·laboració amb el Consejo Superior de Deportes que elaboren la ‘Guía de buenas prácticas sobre iniciativas locales que mediante el deporte avancen en el cumplimiento de la reducción de la desigualdad en el marco de la agenda 2030’.

La guia incorpora aquests 50 projectes que serveixen per explicar que l’esport és una eina útil per a estendre el coneixement contribueix a la reducció de desigualtats entre tot tipus de persones.

El reconeixement a les estades d’estiu d’ESPORTMANIA de La Paeria s’acompanya amb una subvenció de 6.853,74€ que s’invertirà en donar més i millor atenció als nens i a les nenes que hi participen.

Servei d'Esports

Regidoria de Joventut, Festes i Tradicions i Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614