Esteu aquí: Inici PROGRAMES Esportmania

Esportmania 2019

esportmania informació

És un programa d'activitats esportives adreçat a tots els nens i nenes de 3 a 14 anys de la ciutat de Lleida que tenen com objectiu oferir activitats lúdicoesportives  durant el període de vacances d'estiu i facilitar, així, la conciliació laboral, personal i familiar.

Des del Servei d'Esports volem incidir en l'aspecte educatiu, social i integrador de l'esport. Estem convençuts que la pràctica d'exercici físic va més enllà dels beneficis físics, ensenya als nens i nenes a compartir, a formar part d'un grup, a conèixer i respectar els altres. Els fa més responsables, més solidaris i els ensenya a guanyar o perdre, contribueix, sens dubte a fer que la seva vida sigui millor.

L'estiu és un bon moment per gaudir de l'esport  i de la natura i per això proposem aquest programa, que aquest any assoleix la 39a edició,  que combina les activitats a l'aire lliure, la natació i els esports utilitzant les instal·lacions esportives municipals dels barris de Balàfia, Bordeta, Cappont, Gardeny, Pardinyes i Secà de Sant Pere.

 

TORNS, HORARIS I PREU (Estades esportives)

PROCÉS D'INSCRIPCIÓ

PLACES VACANTS

DÍPTIC INFORMATIU

INFORMACIÓ AMPLIADA DE CADA ESTADA

Recull fotogràfic 2019

Esportmania 2019 info (sota)

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614