Esteu aquí: Inici PROGRAMES Esportmania 2022 NORMATIVA

NORMATIVA

 

"Tenint en compte la situació i moment de la pandèmia en la que estem, és possible que s’anul·li algun dels torns de les activitats d’estiu.
En tot moment la informació estarà actualitzada al nostre web"

 

* Tot el procés de preinscripció, matriculació, repesca i matrícula oberta es farà online a: https://esport.paeria.cat/tramits

 

 

NORMATIVA

Tenint en compte la situació sanitària en la que estem, és possible que hi hagi algun canvi en el funcionament de les activitats.

- La normativa COVID estarà publicada al tràmit de matriculació i s’haurà d’acceptar per poder tramitar la matrícula.

- Un cop efectuat el pagament de la inscripció no es podrà retornar l’import abonat si no és per una causa mèdica greu. No es contemplarà cap més motiu de devolució.

- En cas de malaltia, al·lèrgies o necessitats específiques s’haurà de portar un informe mèdic.

- L’equip tècnic es reserva el dret de decidir sobre la continuïtat o no d’un/a nen/a en l’activitat si la seva conducta afecta al bon desenvolupament de l’activitat.

- L’entitat organitzadora es reserva el dret de modificar qualsevol activitat que no es pugui dur a terme tal i com estava prevista o que no arribi al mínim d’inscrits establert.

- En el cas de les estades de Cappont i Pardinyes es tindrà en compte la inscripció de germans que per motiu d’edat estan inscrits en grups diferents. Tots els inscrits estaran coberts per l’assegurança d’accidents de l’Ajuntament de Lleida

Servei d'Esports

Regidoria de Joventut, Festes i Tradicions i Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614