Esteu aquí: Inici NOTÍCIES 1.250 nens i nenes participen aquest estiu a Esportmania

1.250 nens i nenes participen aquest estiu a Esportmania

Prop de 3.000 nens i nenes i adolescents participen en els programes educatius i d’oci de la Paeria: l’Estiu de Petits, l’Estiu de Jocs i Esportmania

14-07-2016

1.250 nens i nenes gaudeixen del programa municipal ‘Esportmania’, que arriba a la seva 36a edició. Aquesta iniciativa del Servei d’Esports de l’Ajuntament de Lleida s’adreça a nens i nenes entre 4 i 14 anys i ofereix propostes molt variades entre les quals hi ha natació, jocs, sortides, gimnàstica rítmica, bàsquet i, com a novetat d’enguany, s’afegeix la pràctica d’activitats al Bike Parc de Gardeny. L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat de la tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Montse Parra, ha visitat avui aquesta activitat, en la qual els participants practiquen BTT, curses camp a través, natació, orientació o triatló.

Ros ha posat de relleu que “prop de 3.000 nens i nenes participen durant els mesos de juliol i agost en tot un conjunt d’estades i activitats que organitza l’Ajuntament de Lleida en el marc d’Estiu de Joc, Estiu de Petits i Esportmania, que enguany té dos campus específics, un dels quals a Gardeny, on es practica un esport a l’alça com és el BTT, el duatló i triatló”.

Esportmania ofereix quatre torns:

1r. torn: del 4 al 15 de juliol

2n. torn: del 18 al 29 de juliol

3r. torn: de l’1 al 12 d’agost

4rt. torn: del 16 al 29 d’agost

El paer en cap, Àngel Ros, ha estat acompanyat també avui per l’atleta Iván Espílez, que ha participat en el programa ‘Avui ens visita’ que s’ha incorporat com a novetat en el marc del programa Esportmania del Servei d’Esports de l’Ajuntament de Lleida. Ros ha agraït la participació “d’esportistes d’elit en aquesta activitat que, en definitiva, ajuda a motivar als nostres nens i nenes i crear l’interès per l’esport”.

En la iniciativa “Avui ens visita” els/les esportistes i entitats més reconeguts/des de la ciutat visiten els diferents torns de les estades esportives i participen de les activitats que es realitzen a cada lloc vinculades a les especialitats esportives de cada esportista convidat/da. L’activitat “Avui ens visita” es du a terme a les estades esportives de la Bordeta, Cappont, Pardinyes, Secà, Balàfia i Gardeny. L’objectiu és comptar amb la col·laboració de clubs, entitats i esportistes apropant les seves experiències a l’esport als nens i nenes amb una sessió d’una hora que es repeteix a tots els grups de les estades.

Fins ara, ja han passat per l’activitat “Avui ens visita” el club Balàfia Vòlei Lleida amb el jugador del primer equip Adan Aliseda que va anar a les estades del barri del Secà que es realitzen al pavelló municipal Juanjo Garra i, properament, ho farà també a les de Balàfia. A Pardinyes va visitar l’activitat el Club Biketrial Pardinyes, que va fer una demostració de biketrial i va ensenyar les instal·lacions del Biketrial Park; el Club Esportiu Artquàtic, que ha fet una activitat de bateig a la Piscina Municipal de Pardinyes amb els més grans de les estades esportives i també ha participat Jackson Quiñonez aquest dilluns a Cappont

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614