Esteu aquí: Inici NOTÍCIES 17a Jornada de Miniatletisme a la pista de les Basses

17a Jornada de Miniatletisme a la pista de les Basses

Uns 400 nens i nenes, de 6 a 10 anys, de 23 escoles de Lleida participen en la trobada esportiva. La tinent d’alcalde Montse Parra saluda els monitors i esportistes a l’inici de la jornada.

23-10-2018

El Servei d’Esports de l’Ajuntament de Lleida ha donat avui el tret de sortida al curs de les Escoles Esportives Municipals amb la celebració de la 17a Jornada de Miniatletisme, que ha tingut lloc a la Pista Municipal de les Basses i que ha estat adreçada als nens i nenes, de 6 a 10 anys, de totes les escoles d’Educació Primària.

L’objectiu del Miniatletisme, que ha aplegat uns 400 nens i nenes, de 23 centres escolars de Lleida, ha estat organitzat de forma no competitiva. Una trobada on els participants han pogut gaudir de les proves d’atletisme adaptades a les seves edats. D’aquesta manera, es promociona l’atletisme en l’àmbit escolar i es dóna l’oportunitat de realitzar diferents disciplines atlètiques, que pel seu requisit tècnic i de material seria molt complicat realitzar a les escoles.

Les característiques de les proves han estat curses, salts, llançaments, molt semblants a les clàssiques de l’atletisme, adaptant-se però, a les possibilitats físiques dels nens i nenes d’aquestes edats. En totes les proves, hi ha hagut un equip de demostradors, que han ensenyat els participants els gestos tècnics bàsics de cada disciplina.

La jornada, a la qual ha assistit la tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Montse Parra, ha finalitzat al migdia amb la desfilada triomfal per la pista d’atletisme de tots els joves esportistes.

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614