Esteu aquí: Inici NOTÍCIES 1a Trobada Voleibolitza't - Dissabte 25 de febrer

1a Trobada Voleibolitza't - Dissabte 25 de febrer

24-02-2017

Primera trobada/portes obertes de vòlei que es farà al pavelló municipal Juanjo Garra de 9.00 a 13 hores.

Tots els nens i nens de 7 a 12 anys, tant si juguen a vòlei com si no, poden participar de manera gratuïta en aquesta trobada. 5 entrenadors/jugadors del nostre club estaran al capdavant aquest dissabte de la trobada, en què els nens i nenes podran iniciar-se en el voleibol, així com perfeccionar-lo. També, cal que sabeu que el Balàfia Vòlei Lleida ha contractat una assegurança esportiva específica per a aquesta trobada, de tal manera que tots els vostres fills/filles queden coberts si es fessin mal.

 

El Balàfia Vòlei Lleida va presentar el passat dimecres a la tarda el seu nou centre de captació i tecnificació, que estarà patrocinat per McDonald's Lleida. 'Voleibolitza't', que és el nom de la campanya que ara inicia el club lleidatà, es durà a terme un dissabte al mes al pavelló municipal Juanjo Garra amb l'objectiu d'atraure nens i nenes entre 7-12 anys que vulguin iniciar-se en el voleibol i per a aquells que el vulguin perfeccionar.

Aquesta iniciativa inclou diferents accions que es desenvoluparan per fases. En una primera fase es faran:

- Acords/convenis amb escoles on ja es practica vòlei amb un doble objectiu: potenciar aquells nens i aquelles nenes que ja estan jugant, però alhora aconseguir captar-ne de nous i noves per a l'escola de vòlei del club o, bé, per fer un equip escolar al propi col·legi. La relació amb els centres educatius és essencial per créixer i, per això, el club adopta una actitud proactiva. Entrenadors i jugadors del club faran clínics d'iniciació en diferents escoles tant des del punt de vista teòric, però, sobretot, des del pràctic.

- Trobades de promoció, captació i tecnificació un dissabte al mes al pavelló municipal Juanjo Garra. Estan pensades com unes portes obertes del club perquè tots els nens i les nenes que vulguin provar de jugar a voleibol ho puguin fer i, a més, de manera gratuïta, i alhora tots els nens i nenes que ja juguen també puguin participar en clínics per millorar el seu nivell. La primera d'aquestes trobades se celebrarà aquest dissabte 25 de febrer de 9.00 a 13.00 hores.

- Un cop al trimestre, amb tots els participants en les trobades, així com totes les escoles que vulguin participar, el Balàfia Vòlei Lleida organitzarà un Torneig perquè pensem que és important que els nens i les nenes posin en pràctica tot el que han après i fer-ho amb competició.

Cal destacar que McDonald's Lleida aporta els recursos necessaris perquè aquest Centre de Captació i Tecnificació es pugui tirar endavant. Per la qual cosa, tots els nens i les nenes que hi participin rebran marxandatge de la marca i del club Balàfia Vòlei, tot de manera gratuïta. ​

Voleibolitza't

 

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614