Esteu aquí: Inici NOTÍCIES “Avui ens visita”, nova activitat en el marc d’Esportmania

“Avui ens visita”, nova activitat en el marc d’Esportmania

Clubs, entitats i esportistes apropen les seves experiències a l’esport als nens i nenes de les estades en diferents equipaments esportius municipals

11-07-2016

El programa ‘Esportmania’ del Servei d’Esports de l’Ajuntament de Lleida, que inclou activitats esportives, aquàtiques i de lleure en els diferents barris de la ciutat, incorpora aquesta edició com a novetat la iniciativa “Avui ens visita” en què els/les esportistes i entitats més reconeguts/des de la ciutat visiten els diferents torns de les estades esportives i participen de les activitats que es realitzen a cada lloc vinculades a les especialitats esportives de cada esportista convidat/da.

L’activitat “Avui ens visita” es du a terme a les estades esportives de la Bordeta, Cappont, Pardinyes, Secà, Balàfia i Gardeny. L’objectiu és comptar amb la col·laboració de clubs, entitats i esportistes apropant les seves experiències a l’esport als nens i nenes amb una sessió d’una hora que es repeteix a tots els grups de les estades.

Fins ara, ja han passat per l’activitat “Avui ens visita” el club Balàfia Vòlei Lleida amb el jugador del primer equip Adan Aliseda que va anar a les estades del barri del Secà que es realitzen al pavelló municipal Juanjo Garra i, properament, ho farà també a les de Balàfia. A Pardinyes va visitar l’activitat el Club Biketrial Pardinyes, que va fer una demostració de biketrial i va ensenyar les instal·lacions del Biketrial Park, i també ha participat el Club Esportiu Artaquàtic, que ha fet una activitat de bateig a la Piscina Municipal de Pardinyes amb els més grans de les estades esportives. Els propers en participar en l’”Avui ens visita” seran els atletes Jackson Quiñonez a Cappont i Ivan Espílez a Gardeny.

Avui ens visita Club volei Balafia

 

Més d’un miler de nens i nenes gaudeixen d’Esportmania

Més d’un miler de nens i nenes gaudeixen del programa municipal ‘Esportmania’, que arriba a la seva 36a edició. Aquesta iniciativa del Servei d’Esports de l’Ajuntament de Lleida s’adreça a nens i nenes entre 4 i 14 anys i ofereix propostes molt variades entre les quals hi ha natació, jocs, sortides, gimnàstica rítmica, bàsquet i, com a novetat d’enguany, s’afegeix la pràctica d’activitats al Bike Parc de Gardeny on es practica BTT, curses camp a través, natació, orientació o triatló.

 

 

 

 

 

Esportmania ofereix quatre torns:

1r. torn: del 4 al 15 de juliolAvui ens visita Biketrial


2n. torn: del 18 al 29 de juliol


3r. torn: de l’1 al 12 d’agost


4rt. torn: del 16 al 29 d’agost

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614