Esteu aquí: Inici NOTÍCIES 22 d'octubre, una nova edició del MINIATLETISME

22 d'octubre, una nova edició del MINIATLETISME

Jornada atlètica per a nens i nenes de 1r a 4t curs de Primària de les escoles de Lleida.

04-10-2016

 

15a Jornada de Miniatletisme      
Pista Municipal de "Les Basses"
Dissabte, 22 d'octubre a les 10h

 

 

Com cada any en aquestes dates aprofitem la jornada de miniatletisme per inaugurar  el curs 2016/2017 de les Escoles Esportives Municipals que organitza el Servei d’Esports de l’Ajuntament de Lleida.

Les característiques de les proves seran curses, salts i llançaments, semblants a les clàssiques de l’Atletisme adaptant-se, però, a les possibilitats físiques dels nens i nenes que hi participaran, tenint en compte que tenen  de 6 a 10 anys.

Podran participar-hi els nens i nenes de totes les escoles d’educació rimària de Lleida que cursin 1r, 2n, 3r i 4t.

Hi hauran 14 proves distribuïdes per tot l’espai de la pista municipal d’atletisme de les Basses d’Alpicat. Sis de les activitats seran proves atlètiques distribuïdes pel tartan i els dos fossars, a més de les 2 proves de salts (alçada i perxa -una de les proves amb més èxit per la seva singularitat-) i proves organitzades per la Federació Catalana d’Esport Adaptat on es faran curses amb cadira de rodes i curses amb els ulls tapats i guia per conscienciar els nens de la pràctica esportiva per a discapacitats. A l’espai central de la pista es faran jocs i esports alternatius on poder donar a conèixer activitats poc conegudes o practicades.

14 grups, distribuïts segons les diferents edats dels nens i nenes, estaran canviant d’activitat cada 10 minuts, amb 2 minuts per fer canvis entre activitats.

Un dels objectius d’aquesta jornada és la promoció de l’esport i la bona alimentació, és per això que aproximadament a les 11.15h s’aturarà l’activitat per oferir un esmorzar a tots els participants.

En totes les proves hi haurà un equip d’atletes del Club Lleida Unió Atlètica que ensenyaran als participants la tècnica bàsica de cada una de les proves. A més a més es tindrà una zona de psicomotricitat on poder jugar els més petits.

 

Diptic de la jornada: http://esport.paeria.es/fitxers/pdf/diptic-miniatletisme/

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614