Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Albert Reig i Rosamari Carulla, els més ràpids en la Cursa dels Templers

Albert Reig i Rosamari Carulla, els més ràpids en la Cursa dels Templers

La tinent d’alcalde Montse Parra dóna la sortida a la prova, que ha aplegat mig miler d’atletes

06-03-2017

Mig miler de participants s’han aplegat aquest matí pels carrers de Lleida amb motiu de l’11a edició de la Cursa dels Templers, prova puntuable per a la Lliga Ponent que enguany ha arribat a la seva, que ha finalitzat amb la victòria d’Albert Reig i Rosamari Carulla.

La tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Montse Parra, ha donat la sortida a la prova, que s’ha desenvolupat sobre un recorregut únic de 10 kilòmetres, amb sortida i arribada al Castell Templer de Gardeny, després de transitar per alguns dels carrers més emblemàtics de la ciutat.

La novetat de la cursa d’enguany, organitzada per l’AE Ekke i Km 0 Ponent, ha estat el canvi de data i d’hora, ja que s’havia passat del juny al març i del vespre al matí.

En l’apartat masculí, Albert Reig (Club Triatló Prosan) ha estat el guanyador amb un crono de 33.50. L’han acompanyat al podi Jordi García (AC77), segon amb 34.03, i el vigent campió de les Mitges de Ponent, Sancho Ayala (Fondistes Solsonès), tercer amb 34.16. Quart ha estat Antoni Carulla (Runners Balaguer).

Pel que fa a les dones, la millor ha estat Rosamari Carulla (Logiesport-La Guineu), actual campiona de la Lliga Ponent, amb un temps de 38.53. Segona ha entrat Mireia Sosa (Xafatolls), amb 39.25, mentre que el tercer lloc l’ha ocupat Luz Moreno (Clos Pons Thai Runners) amb 42.40.

La prova s’ha desenvolupat sobre el mateix itinerari que l’any anterior, recorrent els carrers Cardenal Cisneros, Onze de Setembre, Passeig de Ronda, Rovira Roure, Plaça Ricard Vinyes, Prat de la Riba, Alcalde Porqueres, Plaça Europa, Passeig de Ronda, Rovira Roure, Onze de Setembre, Rovira Roure, Ronda, Joc de la Bola, Ferran el Catòlic, Cardenal Cisneros i arribada de nou al Castell de Gardeny. A l’arribada, els participants han pogut gaudir d’un esmorzar.

L’activitat va començar el dissabte amb les curses infantils i altres activitats destinades als més petits, així com una visita al centre patrimonial i la Festa amb el Club Banyetes. Aquestes curses infantils van aplegar prop de 300 participants.

Podeu consultar les classificacions completes de la Cursa dels Templers en aquest enllaç: http://www.iter5.cat/resultats_cursa?idCursa=32&edicio=2017.

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614