Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Anellem Lleida, la caminada contra la diabetis

Anellem Lleida, la caminada contra la diabetis

Una iniciativa de l’Associació de Diabètics, l’Associació de Veïns i Dona Balàfia que ha tingut el punt de sortida i arribada al Centre Cívic del barri. El tinent d’alcalde Xavier Rodamilans saluda els participants abans d’iniciar-se la marxa.

07-11-2016

Més de 150 persones han participat aquest diumenge a la caminada Anellem Lleida, que, organitzada per l’Associació de Diabètics de Catalunya-Lleida, l’AAVV de Balàfia i Dona Balàfia, ha tingut el lloc de sortida i arribada al Centre Cívic del barri.

Abans de donar-se la sortida i previ a uns minuts d’escalfament a base de zumba, el tinent d’alcalde i regidor de Polítiques per als Drets de les Persones, Xavier Rodamilans, ha saludat organitzadors i participants, els quals han pogut triar entre dos circuits, de 5 i 10 km. També hi han estat presents els regidors Paco Cerdà i José Luis Osorio.

Ambdós han circulat per la rambla Corregidor Escofet, fins a arribar la part final de Pardinyes, on s’han dividit. El circuit curt s’ha dirigit cap a la plaça Font i Quer i girar en arribar a l’entrada de la Mitjana, per adreçar-se fins al CAP de Balàfia i retornar al punt de partida

El circuit llarg ha fet una circumval·lació a la ciutat, que l’ha dut fins a Templers, i l’avinguda Onze de Setembre i l’Arnau, per acabar de tancar l’anella del recorregut retronant al Centre Cívic de Balàfia.

Els participants d’aquesta caminada solidària, que dedica els fons a la lluita contra la diabetis han pogut gaudir d’un esmorzar en finalitzar el recorregut i han entrat en el sorteig d’una cistella de regals.

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614