Esteu aquí: Inici NOTÍCIES 'Artquatic', una exposició fotogràfica subaquàtica a la Piscina Municipal de Pardinyes

'Artquatic', una exposició fotogràfica subaquàtica a la Piscina Municipal de Pardinyes

Quim Abadia, fotògraf subaquàtic i instructor de busseig, converteix la piscina del barri de Pardinyes en galeria d’art única i singular

14-07-2016

La Piscina Municipal de Pardinyes ha acollit Artquatic, una exposició fotogràfica submergida que pretén donar a conèixer les activitats subaquàtiques i permet portar la cultura a l'espai més popular de l'estiu: la piscina del barri, convertint-la en una galeria d'art.

Creada pel fotògraf subaquàtic i instructor de busseig, Quim Abadia, l’activitat pretén obrir una porta al món subaquàtic i trencar la monotonia estival. Els grans i petits ha pogut gaudir de les millors imatges de la fauna marina que l’artista lleidatà ha captat en diferents llocs del món com Sud-Àfrica, Moçambic, Egipte, Maldives, Mèxic o Tailàndia. El projecte, sota el nom Artquatic, combina el descobriment del busseig amb el coneixement del medi marí, i apropa el fons marí d’arreu del món als lleidatans i lleidatanes.

Artquàtic

 

 

L'activitat va començar el seu recorregut fa cinc anys per les piscines de Lleida i és oberta a tothom, però només els majors de 8 anys amb autorització paterna poden fer ús de l'aparell del regulador d'aire. Es tracta de realitzar una visita submergida a l’exposició, acompanyat per un escafandre autònom.

El Club Esportiu Artquatic és una plataforma de trobada oberta per descobrir l’entorn subaquàtic a partir d’activitats formatives i participatives, un punt de partida per iniciar-se en el món del busseig. Es tracta d’un centre d’immersió autoritzat per la Generalitat de Catalunya amb un ampli programa formatiu i lúdic durant tot l’any.

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614