Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Campionat de Catalunya de Bike Trial a Pardinyes

Campionat de Catalunya de Bike Trial a Pardinyes

El circuit lleidatà acull la quarta i definitiva prova de la competició que proclama campions a Gemma Abant, Armand Molla i David Postino

17-10-2016

El Bike Trial Park de Pardinyes ha acollit aquest matí la quarta i darrera prova del Campionat de Catalunya d’aquesta modalitat esportiva, que ha aplegat una trentena de participants de totes les edats, que han competit en una desena de categories.

La campiona del món Gemma Abant Condal (Escola Abantwins), en fèmines; l’Armand Molla (M.C. Igualada) en la categoria d’Elit 20, i el David Postino (Punt Deekilibri), en elit 26, s’han proclamat guanyadors, després de comptabilitzar els resultats de les altres tres proves de la competició celebrades a Castellbell i el Vilar, Sabadell i Sant Fruitós de Bages.

El pavelló lleidatà ha estat representat pel Pol López, de 7 anys, que ha participat en la categoria poussin, fent un més que discret paper.

El tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, Rafael Peris, ha saludat els participants i organitzadors del campionat, que han quedat meravellats del circuit del Park de Pardinyes.

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614