Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Clínic d'handbol femení Carmen Martin.

Clínic d'handbol femení Carmen Martin.

L'activitat tindrà lloc el diumenge, 19 de juny al pavelló municipal Onze de Setembre.

03-06-2016

L’Handbol Lleida Pardinyes organitzarà el proper 19 de juny a partir de les 17h al Pavelló Municipal Onze de Setembre de Lleida, el Clínic d’Handbol Femení CARMEN MARTÍN.

la Carmen Martín ocupa la demarcació d’extrem dret i destaca per seu poder anotador i la seva facilitat pel contraatac.

En l’actualitat és possiblement, la jugadora espanyola d’handbol més mediàtica gràcies a la consecució de la Final4 d’aquest any amb el CSM București romanès. Es internacional absoluta amb la selecció espanyola, amb la que ha guanyat la medalla de bronze als Jocs Olímpics de Londres 2012 i al Mundial de Brasil 2011 i la d’argent a l’Europeu de Macedònia 2008 i Europeus de Hongria i Croàcia 2014

El club groc-i-negre continua apostant per organitzar activitats de qualitat relacionades amb la promoció i la millora de l’handbol, aquesta vegada amplia la seva oferta a l’handbol femení que des de la temporada passada està potenciant amb diferents equips dins de la seva estructura esportiva.

El clínic anirà destinat a la millora de diferents aspectes de l’1 contra 1 ofensiu, i estarà dirigit per la jugadora internacional Carmen Martín i l’entrenadora de la Selecció Catalana cadet femenina Maria Cadens, acompanyades per entrenadores del CH Lleida Pardinyes. L’entrenament comptarà amb 40 places i anirà adreçat estrictament a jugadores en edat aleví, infantil i cadet.

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614