Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Continuen el èxits per al Lleida UA

Continuen el èxits per al Lleida UA

28-02-2017

Un altre gran cap de setmana pels atletes del club Lleida U.A. en el què Maria Navarro s’ha proclamat campiona d’Espanya cadet en llançament de martell. La competició ha tingut lloc a Lleó, i ha aconseguit una marca de 52'03 metres que a més a més, és rècord del campionat. A la mateixa competició també han tingut una actuació destacada Marc Liébana, cinquè i Ariadna Menouar, setena, a la mateixa prova però en categoria júnior.

D’altra banda Irina Belmonte s’ha proclamat campiona de Catalunya a la prova de salt d’alçada juvenil en el campionat celebrat a la pista coberta de Sabadell, competició en la qual Susan Stephen ha aconseguit el sotscampionat a triple salt.

A més al complex turístic Marina d’Or a Orpesa de Mar, es va celebrar el campionat d’Espanya de cros per equips, amb la participació de 18 atletes del club Lleida U.A., que va presentar tres equips, júnior masculí que es va classificar en una molt bona 13ena posició; i cros curt masculí i femení, on els equips lleidatans van assolir els llocs 43 i 27 respectivament.

Finalment a Sabadell es va disputar diumenge el campionat de Catalunya de veterans, on els atletes del Lleida U.A. van aconseguir 10 medalles; Elisabet Ruz es va proclamar campiona de Catalunya a 200 i 400 metres llisos W-35, Yolanda Cebrián ho va fer a 800 i 1500 llisos, amb bronze a més a 200 llisos W-40; Josep María Esteve i Juani Martínez van aconseguir la victòria a 60 metres tanques M-45 i W-40, amb medalla de plata també per Esteve a triple salt, plata que es va penjar igualment Ruben Piñol a 3000 metres marxa M-45, mentre que Ricardo Bárcena va estar medalla de bronze a pentatló M-35.