Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Cucalòcum obre amb força públic i diverses novetats

Cucalòcum obre amb força públic i diverses novetats

Entre les 50 activitats lúdiques i formatives, enguany s’“estrenen” les motos elèctriques, els escacs gegants i l’espai dels Castellers de Lleida.

04-01-2019


 
 La 28a edició de Cucalòcum (Saló de la Infància i la Joventut de Lleida) i la 13a edició de Cucaesport han obert avui les portes amb una remarcable presència de visitants i diverses novetats que han tingut una bona acceptació per part dels petits “usuaris”. El director general de Fira de Lleida, Oriol Oró, ha destacat les 3 propostes noves del conjunt de 50 activitats lúdiques i educatives repartides en els 7.000 m2 que conforme el parc, com són les motos elèctriques, els escacs gegants i l’espai dels Castellers de Lleida.

Oró ha incidit també en tota la gamma d’iniciatives de sensibilització social i formació personal, com són el taller de l’AECC-Associació Contra el Càncer “Menjar bé és divertit!”, on es podrà tastar fruita de manera divertida; l’activitat de Protecció Civil “La seguretat és de tots”, en la qual s’explicaran les tasques dels professionals de les emergències; el taller “Aprenem a fer pa” amb el Gremi de Forners de les Terres de Lleida; o el ”Gol solidari”, la recaptació del qual anirà dirigida a una ONG.

Cal destacar també altres espais ja consolidats però que proposen activitats noves. És el cas de l’activitat “Reciclatge”, un taller didàctic i divertit desenvolupat per l’entitat ecologista Ipcena per fomentar el reciclatge per mitjà del joc de la recollida de residus porta a porta i, alhora, impulsar el consum responsable de béns i serveis, o “L’hora del conte de Caixabanc”, una activitat destinada a promoure l’estalvi entre els infants, desenvolupada a l’estand de Caixalòcum.

Cucalòcum i Cucaesport tenen lloc del 27 de desembre al 4 de gener als Pavellons 3 i 4 de Fira de Lleida amb 50 activitats lúdiques, esportives, formatives, solidàries i de sensibilització social. L’horari del parc va de les 10 a les 14 h i de les 16 a les 20 h. El dia 1 de gener el recinte romandrà tancat. El preu de l’entrada és de 4,5 euros (infantil) i 2 euros (adult). Hi ha abonaments especials de 5 usos (15 euros per als infants i 7,5 per als adults) i de 10 usos (25 per a nens i nenes i 10 euros per als adults).

 

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614