Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Cursa solidària amb motiu del Dia de la Fisioteràpia

Cursa solidària amb motiu del Dia de la Fisioteràpia

Els professionals catalans d’aquest sector han estat els promotors de la iniciativa, en què han participat uns 200 esportistes, i dels tallers i conferències, que han completat la jornada

10-10-2016

Uns 200 corredors han participat aquest matí a Lleida en la Primera Cursa DiFT, una iniciativa del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya amb motiu del Dia de la Fisioteràpia. Aquesta és una jornada que té com a objectiu donar a conèixer la Fisioteràpia i fer-la més propera a tothom.

En aquesta ocasió, la ciutat que ha acollit aquest l'esdeveniment ha estat Lleida, on als habituals actes del DiFT s'hi ha sumat una cursa solidària de 5 quilòmetres, que ha tingut els Camps Elisis com a punt de sortida i d'arribada.

La tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Montse Parra, ha participat com una esportista més en la cursa, al final de la qual ha col·laborat en el lliurament de trofeus als primers classificats.

Paral·lelament, s'han organitzat tot un seguit d'actes oberts a tothom (tallers i conferències), que s’han desenvolupat al llarg del matí i que, aquest any, se centraran en "Les dones i l'esport".

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614