Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Cursa virtual "Suma km amb el Pau"

Cursa virtual "Suma km amb el Pau"

04-05-2021

Conscienciar sobre la realitat del càncer infantil i recaptar fons per a la investigació d’aquesta malaltia són els principals objectius de la iniciativa solidària impulsada per l’adolescent d’Alpicat Pau Odina, de tretze anys. Suma km amb el Pau és una carrera virtual a la que s'hi pot inscriure des del 3 de maig i que es portarà a terme fins al pròxim 23 de maig.

A través de la pàgina web www.kmcontraelcancerinfantil.org, els interessats descobriran els detalls del projecte, en el qual es pot col·laborar amb donatius d’entre 5 i 100 euros.

El càncer pediàtric és considerat una malaltia minoritària, amb una proporció d'1 cas en nens per cada 200 adults i per aquesta raó la majoria dels recursos públics i privats se centren en el càncer adult.

Tots els beneficis aniran destinats íntegrament a l'Equip de Recerca Translacional en el Càncer de la Infància i l’Adolescència de l’Hospital Vall d’Hebron i de l’Institut de Recerca de la Vall Hebron, concretament, per a l’aplicació de la biòpsia líquida per a la detecció precoç de recaigudes en l’osteosarcoma.

Precisament aquest va ser el tumor que li va ser diagnosticat al Pau el mes de novembre del 2019 i en la recuperació es va adonar de la importància de l’esport per afrontar la malaltia. “La iniciativa també és una manera d’expressar el meu agraïment a totes les persones que han estat al meu costat durant tot aquest procés per plantar cara al càncer”, explica."

 

Inscripcions: www.kmcontraelcancerinfantil.org

i també iter5.cat

 

Contacte:info@kmcotraelcancerinfantil.org

Servei d'Esports

Regidoria de Joventut, Festes i Tradicions i Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614