Esteu aquí: Inici NOTÍCIES El CPA Olot recupera el títol català de grups de xou grans i el CPA Cardona revalida el de quartets a Lleida i el CP Matadepera guanya el títol català de grups de xou petits i el CPA Olot el de grups júnior.

El CPA Olot recupera el títol català de grups de xou grans i el CPA Cardona revalida el de quartets a Lleida i el CP Matadepera guanya el títol català de grups de xou petits i el CPA Olot el de grups júnior.

25-02-2020

Fecapa

Fecapa

- El CPA Olot ha recuperat aquest dissabte el títol català de grups de xou grans i el CPA Cardona ha repetit el de quartets en una gran primera jornada del Campionat de Catalunya de grups de xou i quartets celebrada al Pavelló Barris Nord de Lleida.

El grup gran olotí, que la temporada passada havia estat superat pel del CPA Girona a tots els campionats que es van celebrar el 2019, ha repetit la victòria que va obtenir fa només sis dies al Territorial de Girona una altra vegada per davant de l’equip de la capital gironina. La coreografia ‘Trampa mortal’ del CPA Olot, que ha estat l’últim grup en actuar, ha rebut un total de 95,10 punts dels jutges, mentre que ‘Ella’, del CPA Girona, s’ha quedat en 92,10, i la tercera posició del podi se l’ha endut el PA Masnou, amb 87,60 punts pel seu ‘Efecte al·lucinògen’.

Pel que fa als quartets, el CPA Cardona, nova denominació del Foment Cardoní, ha guanyat amb una gran autoritat amb un total de 89,10 punts per la seva coreografia ‘Danger’. El quartet cardoní, format per Pere Marsinyach, Llorenç Àlvarez, Clàudia Terrades i Júlia Vallejo, ha superat per 10 punts al segon classificat, l’AP Lliçà de Vall, que amb un total de 79,10 per ‘Clover’ ha estat segon, mentre el CPA Lloret, amb 70,40 punts, ha completat el podi amb ‘Discovery’.

Aquest diumenge es disputarà la segona jornada del campionat amb 18 grups petits i 17 júniors, que lluitaran pels títols que la temporada passada es van endur el CP L’Aldea i el Reus Deportiu.

 

- El Pavelló Barris Nord de Lleida ha coronat aquest diumenge al CP Matadepera i al CPA Olot com a nous campions de Catalunya de grups de xou petits i grups júnior de patinatge artístic durant la segona jornada del Campionat de Catalunya de grups de xou i quartets que va arrencar dissabte.

El CP Matadepera, sisè de Catalunya la passada temporada a Reus i setè al d’Espanya a Guadalajara, ha confirmat la bona impressió que va donar a principis d’aquest mes al Campionat Territorial de Barcelona a Vic i ha sorprès a tots els seus rivals amb la seva coreografia ‘Salem’, que ha obtingut la màxima puntuació per part dels jutges amb un total de 89,30 punts. El grup, entrenat per Llorenç Àlvarez, ha superat al CPA Tona dirigit pel seu company de quartet Pere Marsinyach, que amb 66,60 punts ha estat subcampió amb ‘Gravity’.

Tercer, amb 86,30 punts per la seva coreografia ‘Scape Room’, ha estat el PA Maçanet, que ha deixat fora del podi el CP L’Aldea, vigent campió del món i finalment quart amb els 86,00 punts del seu ball ‘Inevitable’.

En grups júniors, per la seva banda, hi ha hagut un triplet gironí amb la victòria del CPA Olot, que s’ha imposat amb 82,30 punts per la coreografia ‘Arrenca’m’, seguit pel ‘Bella ciao’ del PA Maçanet, amb 79,10, i el ‘Qüestió de segons’ del CPA Girona, amb 76,20, mentre el Reus Deportiu, campió la passada temporada, ha acabat quart amb ‘Icaros’.

A la primera jornada del campionat, celebrada dissabte al mateix escenari, el CPA Olot va recuperar el títol de campió de Catalunya de grups grans amb la seva coreografia ‘Trampa mortal’ per davant del rei del 2019, el CPA Girona, segon amb ‘Ella’, i el PA El Masnou, tercer amb ‘Efecte al·lucinògen’, mentre que el CPA Cardona, amb ‘Danger’, va repetir la seva corona en quartets superant l’AP Lliçà de Vall, amb ‘Clover’, i el CPA Lloret, amb ‘Discovery’.

CLASSIFICACIÓ FINAL GRUPS PETITS

CLASSIFICACIÓ FINAL GRUPS JÚNIORS

Classificació grups GRANS

Classificació QUARTETS SÈNIOR

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614