Esteu aquí: Inici NOTÍCIES El Força Lleida difon els valors de l’esport entre els escolars

El Força Lleida difon els valors de l’esport entre els escolars

El projecte educatiu “Basket a les escoles” també dona l’oportunitat als alumnes perquè practiquin l’anglès amb els jugadors i enguany potencia l’esport femení oferint sessions amb l’equip del CB Lleida. El club convida els centres educatius que participen en l’activitat a un partit de l’Actel Força Lleida al Barris Nord.

09-04-2018

Força Lleida

Força Lleida

Uns 920 alumnes de 16 escoles de Lleida i comarques han participat aquest curs en el projecte educatiu “El Basket a les escoles”, organitzat pel club Força Lleida. La iniciativa té com a objectius difondre els valors de l’esport, del bàsquet en particular, i promocionar el club i la Grada Escolar al Barris Nord.

La proposta s’adreça a alumnes de 1r a 6è de primària. La sessió consisteix en una xarrada interactiva, que es pot fer en angles, ja que almenys un dels jugadors és de parla anglesa, i en un taller esportiu a càrrec d’un tècnic i un jugador del club de bàsquet. En acabar, es signen autògrafs i pòsters de l’equip als alumnes. Cada centre educatiu que realitza l’activitat és convidat al següent partit que el Força Lleida disputa al pavelló municipal Barris Nord.

Com a novetat d’aquest curs hi ha la possibilitat de realitzar algunes sessions conjuntament entre l’equip masculí i el femení, el CB Lleida, fet que permet donar visibilitat a l’equip femení de la ciutat en aquest esport.

L’Ajuntament dóna suport a aquest projecte a través del programa municipal “Educació a l’abast”, que inclou el conjunt d’activitats que s’ofereixen als centres educatius de la ciutat.

Servei d'Esports

Regidoria de les polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura i els Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614