Esteu aquí: Inici NOTÍCIES El millor pàdel, a la plaça Sant Joan de Lleida

El millor pàdel, a la plaça Sant Joan de Lleida

El certamen uneix l’esport i els espais emblemàtics de Lleida en un torneig de pàdel multitudinari amb exhibició de diversos jugadors del World Padel Tour com Paquito Navarro, millor jugador espanyol, i Juan Martí, número 8 del món

31-05-2016

La Plaça Sant Joan de Lleida es converteix aquesta setmana en una gran pista de pàdel per acollir el torneig Atlas Energia, on participaran centenars de persones i on es podrà gaudir del millor pàdel del món amb la presència d’alguns jugadors del World Padel Tour. La 1a tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Lleida, Montse Mínguez, ha assistit aquesta tarda a la inauguració del certamen, que uneix l’esport i els espais emblemàtics de la ciutat en un torneig de pàdel multitudinari.

L’esdeveniment, organitzat per l’empresa lleidatana Social Events i el gimnàs EKKE, acollirà durant tota la setmana els partits de 1a categoria masculina i femenina, així com les finals de la 2a categoria i de consolació. Dijous i divendres tindrà lloc un torneig de membres de diferents cossos policials de Lleida i, dissabte, s’ha programat diversos partits amb nens i nenes de l’Associació Down Lleida, sota la supervisió del jugador professional i membres de l’organització, Miki Jiménez, així com partits de minipàdel.

El plat fort de l’esdeveniment tindrà lloc dissabte amb un partit d’exhibició amb alguns jugadors del World Padel Tour, entre els quals destaquen Paquito Navarro, número 4 del rànquing WPT i millor jugador espanyol, i l’argentí Juan Martín, número 8 del món.

Diumenge a partir de les 10 hores tindrà lloc un clínic amb els jugadors del WPT, que a les 12h oferiran un altre partit d’exhibició. També es disputaran les finals masculina i femenina de 1a categoria i s’acabarà amb el lliurament de premis i un gran sorteig de regals.

El torneig està patrocinat per EKKE, Atlas Energia i Jaguar Grup Portolés i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida.

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614