Esteu aquí: Inici NOTÍCIES El paer en cap visita les estades d’Esportmania a Pardinyes

El paer en cap visita les estades d’Esportmania a Pardinyes

En la 42a edició d’aquest programa, l’Ajuntament de Lleida ofereix 1.965 places d’activitats de lleure i esport adreçades a infants i joves de 4 a 16 anys.

21-07-2023

El paer en cap, Fèlix Larrosa, acompanyat del regidor d’Esports, Jackson Quiñónez, ha visitat aquest dilluns les estades d’Esportmania al barri de Pardinyes. L’alcalde ha saludat els tècnics i tècniques responsables de les activitats que s’estan realitzant al Pavelló Municipal de Pardinyes, la Piscina Municipal de Pardinyes, el camp de tir amb arc de Pardinyes i a la bassa dels ànecs del riu Segre (sota les comportes).

Aquest estiu es compleixen 42 anys del programa Esportmania que coordina i organitza la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Lleida. Esportmania organitza aquest projecte, que inclou activitats esportives, aquàtiques i de lleure als diferents barris de la ciutat, i adreçades a nens i nenes de 4 a 16 anys.

Pel que fa a les novetats d’enguany, a més de l’increment de places respecte a les d’abans de la pandèmia -s’ha passat de 1.892 a 1.965-, destaca l’ampliació de torns, el primer a finals de juny i el darrer, que abastarà del 29 d’agost a l'1 de setembre, responent a la petició de les famílies.

El programa Esportmania ocupa a 67 monitors i monitores.

Reconeixement a les estades Esportmania pel seu caire inclusiu i integrador

Cal recordar que el passat mes de març les estades esportives d’estiu Esportmania que impulsa l’Ajuntament de Lleida, a través de la Regidoria d’Esports, amb la col·laboració de l’Associació Esportiva Píbody, van estar incloses entre els 50 projectes més importants de l’estat espanyol en l’objectiu de reducció de la desigualtat, en el marc de l’AGENDA 2030.

El reconeixement l’atorga la  Federación Española de Municipios y Provincias en col·laboració amb el Consejo Superior de Deportes que elaboren la ‘Guía de buenas prácticas sobre iniciativas locales que mediante el deporte avancen en el cumplimiento de la reducción de la desigualdad en el marco de la agenda 2030’.

La guia incorpora aquests 50 projectes que serveixen per explicar que l’esport és una eina útil per a estendre el coneixement i contribueix a la reducció de desigualtats entre tot tipus de persones.

El programa Esportmania ocupa a 58 monitors i monitores.

Servei d'Esports

Regidoria de Joventut, Festes i Tradicions i Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614