Esteu aquí: Inici NOTÍCIES El parc de les Basses s’omple d’activitat amb la cursa Nosaltres També Podem

El parc de les Basses s’omple d’activitat amb la cursa Nosaltres També Podem

Organitzada per la Fundació Aspros, aplega 450 participants. La tinent d’alcalde Montse Parra ha donat el tret de sortida a una diada amb masterclass de zumba, curses infantils, una caminada i les curses de 10 i 5 km. Francisco Javier Cebriá i Elisa Lladós, els guanyadors de la prova absoluta

25-10-2016

Les Basses d’Alpicat s’han omplert aquest matí d’activitat amb motiu de la tercera edició de la Cursa Nosaltres També Podem. La Fundació Aspros ha estat l’organitzadora d’una jornada que ha aplegat uns 450 participants entre totes les propostes que oferia, que incloïen una caminada de 5 kilòmetres per a tota la família (180 participants), curses infantils (135), una cursa de 5 kilòmetres (70) i la gran novetat d’aquest any: una cursa de 10 kilòmetres (60 participants) que ha tingut com a guanyadors Francisco Javier Cebrián i Elisa Lladós. Per altra part, la prova curta ha estat guanyada per Ramon Trullols i Yolanda Cebrián. Ambdues curses eren puntuables per a la Lliga Ponent.

La tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Montse Parra, ha estat l’encarregada de donar simbòlicament el tret de sortida a una jornada esportiva i lúdica, que també ha tingut el suport de l’atleta olímpic Jackson Quiñónez, que s’ha desplaçat també fins al parc municipal de les Basses.

Els usuaris de les llars Aspros han estat l’ànima de la Cursa Nosaltres També Podem i, guiats per professionals que voluntàriament els acompanyen, han fet realitat la tercera edició d’aquesta prova, que ha proposat un matí d’activitat física i diversió amb un caire familiar que també comptava amb zones d’animació per als més petits, classes d’escalfament i estiraments, una Masterclass de Zumba i altres sorpreses.

La classificació de les curses ha estat la següent: la de 10 kilòmetres ha tingut com a guanyador masculí Francisco Javier Cebrián (CA Fraga Bajo Cinca), amb un temps de 35.55. L’han acompanyat al podi Josep Maria Ribes (Clos Pons Thai Runners), amb 36.06, i Óscar Peremiquel (Tramdur Alpicat), amb 37.23. En dones, la vencedora ha estat Elisa Lladós (Clos Pons Thai Runers), amb 43.34, pel davant d’Anna Farrús (Aspros), amb 45.05, i de Marta Altisent (CE Linyola), amb 45.09.

Pel que fa als 5 kilòmetres, Ramon Trullols (Xafatolls), ha guanyat amb un crono de 18.13 pel davant de Sergi Bernaus (Fondistes Cervera-Esports Truga), segon amb 18.41, i de Martí Sabater (Logiesport-Tallers Enric), tercer amb 18.52. En dones, Yolanda Cebrián (Lleida UA), germana del guanyador masculí dels 10 kilòmetres, ha signat el doblet familiar, amb 19.30. L’han seguit Maria Jesús Torres (Grup Excursionista Aubesa), amb 23.48, i la independent Mònica Esteban, amb 24.23.

Ambdós circuits alternaven trams de terra i d’asfalt. Hi ha hagut avituallament líquid i sòlid al final de la cursa, i també servei de bar. A més, els participants han tingut a la seva disposició servei de vestidor i WC al complex de la pista d’Atletisme de les Basses d’Alpicat.

Podeu consultar les classificacions a:

10 km: http://www.iter5.cat/resultats_cursa?idCursa=196&edicio=2016.

5 km: http://www.iter5.cat/resultats_cursa?idCursa=53&edicio=2016.

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614