Esteu aquí: Inici NOTÍCIES El programa “Caminar és fer salut” clou amb una sortida al Secà i entorns

El programa “Caminar és fer salut” clou amb una sortida al Secà i entorns

Una cinquantena de participants han fet el recorregut de cinc quilòmetres. Aquesta ha estat la darrera caminada de les catorze que s’han programat aquesta edició

26-05-2023

El programa “Caminar és fer salut” ha fet avui la darrera sortida programada aquest 2023 que ha seguit un itinerari pel barri del Secà de Sant Pere i entorns, amb la participació d’una cinquantena de persones. La caminada d’aquest divendres ha estat de cinc quilòmetres.

“Caminar és fer salut” és un programa que convida a gaudir espais lúdic, públics i de salut. Els itineraris que proposa són adaptats perquè hi pugui participar tothom. En aquesta edició, la tercera, s’han fent catorze sortides, amb propostes com a la partida Vallcalent i Mariola, a la Mitjana o a Magraners i entorns. La Paeria, a través d’un treball transversal de diverses regidories, organitza aquesta iniciativa que promou la salut, en diferents vessants, a través del treball comunitari amb les entitats de la ciutat. S’adreça principalment a persones amb patologies cròniques susceptibles de millora mitjançant l'exercici físic o persones amb sentiment de solitud.

Servei d'Esports

Regidoria de Joventut, Festes i Tradicions i Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614