Esteu aquí: Inici NOTÍCIES El programa Lleida Sport&Emotion s’obre als esportistes emergents

El programa Lleida Sport&Emotion s’obre als esportistes emergents

El paer en cap, Àngel Ros, ha presidit la signatura del conveni de patrocini amb el pilot de trial Arnau Farré, el pilot de supermotard David Giménez, la jugadora de pàdel Laia Bonilla, la nedadora Paula Juste, la jugadora d'esquaix Marta Latorre; Ruben Cabanillas, que competeix en la modalitat esportiu de jiu jitsu, així com les germanes Teixidó, tennistes.

08-02-2017

Hermínia Sirvent

Hermínia Sirvent

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat de la tinent d’alcalde i regidora de les Polítiques a favor de l’Esport, Montse Parra, ha presidit la signatura del conveni de col·laboració i patrocini de l’Ajuntament de Lleida amb vuit esportistes emergents que competeixen en àmbits nacional i internacional perquè, a partir d’ara, siguin ambaixadors de Lleida i contribueixin a la difusió dels valors turístics i culturals de la ciutat. Així, doncs, aquesta col·laboració s’emmarca en les accions de la campanya Lleida Sport & Emotion que promou potenciar la ciutat de Lleida com a seu d’esdeveniments esportius i vinculant els ambaixadors a les línies de treball de promoció turística de la ciutat.

El conveni de patrocini s’ha signat amb el pilot de trial Joan Farré, el pilot de supermotard David Giménez, la jugadora de pàdel Laia Bonilla, la nedadora Paula Juste, la jugadora d'esquaix Marta Latorre; Ruben Cabanillas, que competeix en la modalitat esportiu de jiu jitsu, així com les germanes Teixidó, tennistes. El paer en cap ha destacat que “heu de ser el mirall dels nens i nenes que fan esport en qualsevol club de Lleida perquè no es pot entendre l’esport si no és des de l’educació”. Ros ha afegit que “hem viscut grans moments esportius i vosaltres ens en fareu viure més, però heu de seguir fent exercicis de treball i superació constant, com ens demostren dia rere dia altres esportistes d’elit que també són ambaixadors de Lleida com l’Isidre Esteve o el Saúl Craviotto”. (tall de veu À. Ros)

El conveni s’emmarca dins el programa Lleida Esport&Emotion, gràcies al qual Lleida s’ha posicionat com a seu d’esdeveniments esportius tant de caràcter nacional com internacional. Lleida ha acollit els darrers anys la celebració d’una àmplia varietat d’esdeveniments esportius com la Futsal, Màsters de Tennis, Volta Ciclista a Espanya i a Catalunya, Davis Cup, Copa Federació o la Copa del Rei d’Hoquei, entre altres, i cal recordar que Lleida serà al 2021 una de les seus del Mundial Femení d’Handbol.

A més d’aquests esportistes emergents, també són ambaixadors de Lleida Saül Craviotto, Àlex Màrquez, Isidre Esteve o Carles Pigem.

A la signatura dels convenis també han assistit els regidors Paco Cerdà, Ángeles Ribes, Pau Juvillà i Joan Vilella.

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614