Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Els aficionats al ‘running’ se citen el proper 5 de març a l’XI Cursa dels Templers de Lleida

Els aficionats al ‘running’ se citen el proper 5 de març a l’XI Cursa dels Templers de Lleida

Entre les novetats de l’edició d’enguany hi ha el canvi de data de la cursa que passa a celebrar-se a la primavera, enlloc del mes de juny, amb la qual cosa l’organització espera arribar al mig miler de participants L’esdeveniment esportiu, que organitza l’Associació Esportiva Ekke amb el suport de l’Ajuntament de Lleida, manté el recorregut de 10 km

27-02-2017

Els aficionats al ‘running’ tenen una cita a l’XI Cursa dels Templers de Lleida. En l’edició d’enguany, aquesta cita esportiva de la ciutat incorpora una novetat important, com és el canvi de dia, ja que tradicionalment s’havia celebrat al juny. El tret de sortida de la cursa es farà el diumenge dia 5 de març a les 10.30 del matí, amb un recorregut de 10km, que començarà i acabarà al Castell dels Templers de Gardeny. El certamen esportiu l’organitza l’Associació Esportiva Ekke, entitat amb la qual hi col·labora la Paeria, juntament amb Fruits de Ponent.

L’acte de presentació ha estat presidit pel tinent d’alcalde i Regidor de Promoció de la Ciutat, Rafael Peris, acompanyat del president de l’Associació Esportiva Ekke, Pep Castarlenas; Iván Espílez i Kike Borràs com a directors tècnics de la cursa, i un representant de Fruits de Ponent.

Peris ha assenyalat que la cursa combina la Lleida més històrica amb la pràctica esportiva, l’oci i el patrimoni. També ha afegit que l’objectiu de l’esdeveniment és que els corredors puguin gaudir l’experiència i compartir-la amb els altres participants, i convertir la Cursa dels Templers en una de les més importants que s’organitzen a la ciutat de Lleida.

Per la seva part, el president de l’Associació Esportiva Ekke, Pep Castarlenas, ha agraït la col·laboració de la Paeria en aquest esdeveniment que se celebra anualment, i ha fet una crida a la participació de corredors tant professionals com aficionats. Castarlenas també ha animat als infants i a les famílies que s’acostin al castell de Gardeny per les activitats que s’han programat pel dia anterior a la cursa.

La Cursa dels Templers, també per als més petits

El dissabte dia 4 de març, previ a la celebració de la cursa, a partir de les 10.30h començaran les activitats destinades als més petits amb la cursa infantil, seguida d’una visita al centre patrimonial i Festa amb el Club Banyetes, a partir de les 12h.

El diumenge pel matí es donarà inici a la carrera, amb sortida i arribada al Castell dels Templers, amb el mateix itinerari que l’any anterior, que recorrerà els carrers Cardenal Cisneros, Onze de Setembre, Passeig de Ronda, Rovira Roure, Plaça Ricard Vinyes, Prat de la Riba, Alcalde Porqueres, Plaça Europa, Passeig de Ronda, Rovira Roure, Onze de Setembre, Rovira Roure, Ronda, Joc de la Bola, Ferran el Catòlic, Cardenal Cisneros i arribada de nou al Castell de Gardeny.En l’arribada, els participants podran gaudir d’un esmorzar,  i cap a les 12.15h es lliuraran els premis als guanyadors de la prova.

Les inscripcions a la cursa es podran realitzar al lloc web fins el 3 de març a les 19 hores. Més informació al web  http://www.templers.cat/

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614