Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Els clubs esportius de Lleida incorporen el color bordeus als seus equipaments

Els clubs esportius de Lleida incorporen el color bordeus als seus equipaments

La proposta, impulsada per La Paeria, pretén que tots els clubs portin en algun equipament el color emblema de la ciutat

31-03-2023

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, acompanyat del regidor d’Esports, Ignasi Amor, i d’un bon nombre de representats dels clubs esportius de la ciutat, ha participat avui en la presentació de la iniciativa “Bordeus” a través de la qual els equips esportius de la ciutat de les diferents modalitats lluiran el color bordeus, identificatiu de Lleida, en alguns motius dels seus equipaments.

L’alcalde ha agraït a tots els clubs la seva predisposició a sumar-se a la proposta i ha recordat que “l’esport és un dels principals actors que contribueix a mobilitzar-nos i a connectar els nostres sentiments de pertinença a la ciutat; a fer més profunda la nostra identificació amb el municipi”. Pueyo ha concretat que aquest sentiment de ciutat a través de l’esport “interpel·la tant l’esport d’elit com a l’esport base”.

El regidor Ignasi Amor ha recordat “que a través de l’esport es fa marca Lleida, perquè vagin on vagin i siguin de la modalitat que siguin, tots els clubs són Lleida”.

A l’acte hi han participat presidents, presidentes, membres de les juntes i jugadors i jugadores dels clubs Força Lleida, Club Bàsquet Lleida, Lleida Handbol Club, Club Esportiu Lleida Llista Blava, Club Gimnàstic Lleida, Club Esportiu Raimat, Lleida Esportiu, el Club Balàfia Vòlei, la Societat Esportiva AEM i el Club Atlètic Lleida. Tots els assistents han segellat aquest compromís amb una foto de família sota la torre del campanar de la Seu Vella, com emblema de la ciutat de Lleida.

A la presentació hi ha assistit el tinent d’alcalde, Paco Cerdà, i el vicepresident de la Diputació de Lleida, Ferran Accensi.

Servei d'Esports

Regidoria de Joventut, Festes i Tradicions i Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614