Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Es posa en marxa la iniciativa “Obrim els patis” a l’Escola de Balàfia

Es posa en marxa la iniciativa “Obrim els patis” a l’Escola de Balàfia

Aquest dissabte el Grup Dinamitzador del Consell de Zona de Balàfia, format per les diferents entitats del barri, ha organitzat diverses activitats al pati del centre educatiu, adreçades a persones de totes les edats.

17-02-2023

Aquest matí, des de les 10 h i fins a la 13 h, el pati de l’Escola de Balàfia ha estat obert i destinat a tot un seguit propostes lúdiques i esportives destinades als veïns del barri de totes les edats. Aquesta iniciativa anomenada “Obrim els patis” és una activitat promoguda amb l’objectiu de difondre que des del març del passat any 2021, un grup de voluntaris s’està encarregant d’obrir el pati de l’escola per posar aquest equipament a disposició d’infants, joves i famílies del barri com un espai de joc i esbarjo.

La Regidora de Consum, Comerç, Mercats i Participació, Marta Gispert, i el Regidor de Joventut, Festes i Tradicions i Esports, Ignasi Amor; han participat avui de les activitats que s’han dut a terme al pati de l’Escola de Balàfia i han felicitat les entitats col·laboradores del projecte per la iniciativa. Així, aquest matí els veïns de Balàfia que s’han atansat al pati de l’escola, han pogut gaudir d’una xocolatada, un concert de la Coral Veus de Ponent, un seguit de jocs per als més petits i han pogut jugar al tenis taula a aquest equipament municipal posat a disposició de la ciutadania

El projecte de “Obrim els patis” és fruit del treball comunitari que fa dos anys que s’està duent a terme a Balàfia a través del Grup Dinamitzador del Consell de Zona, gràcies a l’esforç i la col·laboració dels voluntaris i de les entitats del barri com són l’Associació de la Dona de Balàfia, “El Palet”, l’Escola Popular de Balàfia, la ludoteca municipal del barri, l’Esplai Balàfia, l’Associació Sociocultural Nostalgia Familiar de Lleida i l’Associació de Veïns del barri de Balàfia. Aquesta iniciativa agrupa totes aquestes organitzacions amb l’objectiu comú de teixir una xarxa que permeti el desenvolupament del lleure i l’esport, així com la creació de comunitat i pertinença dels veïns del barri de Balàfia.

La Regidoria de Participació és l’encarregada d’acompanyar el procés del grup, mentre que la Regidoria d’Educació fa possible la iniciativa de “Obrim els patis” posant a disposició l’equipament del centre educatiu.

Servei d'Esports

Regidoria de Joventut, Festes i Tradicions i Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614