Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Escoles municipals específiques

Escoles municipals específiques

377 nens i nenes fan esport amb l’Ajuntament de Lleida a través de les escoles específiques municipals.

08-06-2016

Un total de 377 nens i nenes d’entre 4 i 14 anys han practicat esport durant el curs acadèmic 2015/2016 en les diverses escoles  municipals específiques que ofereix la Paeria, que enguany ha posat a disposició dels nens i nenes de la ciutat una àmplia varietat de disciplines esportives com atletisme, gimnàstica artística, natació, ciclisme de muntanya “BTT”, escacs, activitats aquàtiques, escalada, esport adaptat, rugbi, tennis, tir amb arc, piragüisme i triatló. Les activitats aquàtiques, juntament amb l’atletisme, la gimnàstica artística i els escacs han estat les disciplines esportives més demandades.

L’Ajuntament de Lleida compta amb 13 escoles especifiques, un servei municipal que té per objectiu afavorir l’aprenentatge i millora de diferents esports que són difícils d’encabir en les instal·lacions escolars per les particularitats tècniques de cadascun d’ells i, alhora, educar en valors com el treball en equip, l’esforç i la constància. Les diverses escoles compten, generalment, amb la col·laboració dels clubs esportius de la ciutat que donen suport i continuïtat a les activitats.

El dissabte, dia 18 de juny, es farà la cloenda de l'escola municipal de piragüisme a les zones de la mitjana i sota les comportes del riu Segre i el dijous, dia 23 de juny, la cloenda de l'escola municipal de tir amb arc a les instal·lacions del Club tir amb arc Pardinyes.

Al setembre publicarem les escoles del curs 2016/2017 i les dates de matriculació.

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614