Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Esport, patrimoni i oci es donen cita a la X Cursa dels Templers – Celler Raimat

Esport, patrimoni i oci es donen cita a la X Cursa dels Templers – Celler Raimat

L’esdeveniment esportiu tindrà lloc dissabte 11 de juny a les 20.30 hores del vespre amb novetats en el recorregut i tindrà activitats lúdiques durant tot el dia

02-06-2016

Esport, patrimoni i oci es tornaran a donar cita a la Cursa dels Templers-Celler Raimat que enguany arriba a la X edició amb alguna novetat en el recorregut i amb activitats durant tot el dia. Així, aquest esdeveniment esportiu tornarà a celebrar-se en dissabte, serà l’11 de juny a les 20.30 hores del vespre, amb una diada esportiva, lúdica i familiar.

A la presentació també han assistit el tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, Rafael Peris, el director de l’Associació Esportiva EKKE, Pep Castarlenas, i el director tècnic de la cursa, Ivan Espílez, i el director de viticultura de Raimat, Xavier Farré, que han explicat els detalls d’aquest esdeveniment esportiu que presenta una àmplia varietat d’activitats d’oci durant tot el dia al Castell dels Templers.

A les 11 hores se celebraran les curses infantils i una festa per a la canalla amb espectacle de titelles, zumba kids i show musical. A les 20.30 hores tindrà lloc la cursa general i, posteriorment, se celebrarà una fideuà popular amenitzada pel grup Bruixa Express.

Pep Castarlenas ha remarcat que “es tracta d’un esdeveniment de ciutat” i ha fet una crida a la participació de tota la ciutadania. Finalment, Ivan Espílez ha explicat que el nou recorregut sortirà del Turó de Gardeny i recorrerà Cardenal Cisneros, Onze de Setembre, Passeig de Ronda, Rovira Roure, Plaça Ricard Vinyes, Prat de la Riba, Alcalde Porqueres, Plaça Europa, Passeig de Ronda, Rovira Roure, Onze de Setembre, Rovira Roure, Ronda, Joc de la Bola, Ferran el Catòlic, Cardenal Cisneros i arribada de nou al Castell de Gardeny.

El patrocinador principal de la cursa és el Celler Raimat, que a més obsequiarà els participants amb una ampolla de vi Ànima de Raimat. La cursa està organitzada per l’Associació Esportiva EKKE i Km O amb el suport de l’Ajuntament de Lleida.

Més informació sobre les inscripcions a http://www.templers.cat/

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614