Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Exhibició de la campiona d’Europa de patinatge artístic Mònica Gimeno a Esportmania

Exhibició de la campiona d’Europa de patinatge artístic Mònica Gimeno a Esportmania

Amb l’activitat “Avui ens visita”, la patinadora ha compartit una estona amb la seixantena de nens i nenes que participen aquesta quinzena d’agost en les estades de la Bordeta

03-08-2016

La campiona d’Europa de patinatge artístic sobre rodes, Mònica Gimeno, ha estat la convidada especial en el marc de l’activitat “Avui ens visita” de les estades d’Esportmania. La patinadora ha fet una exhibició al pavelló municipal de la Bordeta, davant la seixantena de nens i nenes que participen en aquest torn de les estades, en aquest barri. L’alcalde accidental, Fèlix Larrosa, ha assistit també a l’exhibició que ha fet Mònica Gimeno i l’ha felicitat pels èxits que ha aconseguit en la seva trajectòria esportiva. Larrosa s’ha interessat pels seus pròxims projectes i li ha desitjat també un bon estiu.

La 9 vegades campiona d’Espanya és del Club Patins Mollerussa i compta amb un palmarès replet de medalles: la de campiona d’Espanya al campionat que enguany s’ha fet a Mollerussa; 3a al campionat del món sènior 2015 en la modalitat de lliure o de campiona d’Europa sènior 2015 en la modalitat lliure, entre altres. També ha patinat sobre gel, aconseguint ser campiona d’Espanya sènior el 2010 i 2a al campionat d’Espanya Sènior 2011 i 2012.

“Avui ens visita” és una iniciativa on els i les esportistes i entitats més reconegudes de la ciutat visiten els diferents torns de les estades esportives i participen de les activitats que es realitzen a cada espai, vinculades a les especialitats esportives de cada esportista que es convida. Enguany, ja han visitat Esportmania l’atleta Jackson Quiñónez, el club Biketrial Pardinyes, el club Volei Balafia Lleida, INEF Rugbi Lleida, Tir amb arc Lleida, Kike Borràs i l’Ivan Espílez d’Ekke Running, els Mossos d’Esquadra i el club esportiu Artquàtic.

Les estades a la Bordeta sempre han estat molt lligades al patinatge i les activitats de ritme. Una de les activitats que es proposa és la preparació d’un ball amb patins sobre rodes per fer cloenda d’activitats, a més d’activitats esportives com el hoquei, l’activitat aquàtica, etc.

Esportmania a l’agost: Durant l’agost les estades d’Esportmania continuen als barris de Pardinyes, de Cappont i de la Bordeta. Es mantenen les activitats variades, amb la pràctica de diferents esports menys coneguts com piragüisme, tir amb arc o activitats de circ, a més d’activitats aquàtiques, tallers, jocs tradicionals, etc. El quart torn es farà del 16 al 29.


<< Tornar

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614