Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Federació Acell - XIX Campionat territorial de tennis taula i bàdminton

Federació Acell - XIX Campionat territorial de tennis taula i bàdminton

19-11-2019

Aquest passat dissabte 16 de novembre, les instal·lacions de l’INEFC Lleida van acollir el XIX Campionat territorial de tennis taula i bàdminton.

Un total de vuitanta esportistes de la Federació ACELL van participar en aquesta matinal que va concloure amb l’entrega de medalles a la 13:00 del migdia. Aquest, va estar organitzat per la delegació de la Federació ACELL a Lleida, amb el suport del  Consell Català de l’esport, l’Ajuntament de Lleida,   la Diputació de Lleida i L’INEFC de Lleida juntament amb la col·laboració de l’Obra Social La Caixa i Special Olympics Catalunya. Aquest campionat és el primer que la delegació territorial de la Federació ACELL organitza aquesta temporada 2019-2020.

La competició es va desenvolupar en diferents categories i proves, en els dos esports, en funció dels nivells i capacitats dels esportistes participants.

39 esportistes van competir a tennis taula i 44 a bàdminton, fent així un total de 83 jugadors i jugadores provinents de diferents associacions i clubs de la província de Lleida i Andorra.

 

Tots els esportistes van estar premiats amb medalles i cap d’ells es va quedar sense. En aquest lliurament hi va assistir el Sr. Pere Pocurull Botigué, vocal de la Federació Acell, la Sra. Anna Pàmies Gallego, delegada territorial de la Federació Acell a Lleida i el Sr. Álvaro Terreros Martínez d’Special Olympics Espanya.

Resultats Bàdminton

Resultats Tennis Taula

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614