Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Fèlix Larrosa defineix l’esport base com a una de les “joies” de la ciutat a preservar per la funció formativa i de cohesió social

Fèlix Larrosa defineix l’esport base com a una de les “joies” de la ciutat a preservar per la funció formativa i de cohesió social

El paer en cap ha visitat les instal·lacions de la UE Bordeta, format per 30 equips i uns 400 jugadors

30-10-2018

El paer en cap, Fèlix Larrosa, acompanyat de la tinent d'alcalde Montse Parra, ha visitat aquest dilluns les instal·lacions de la Unió Esportiva Bordeta, acompanyat del seu president, Bartolo Ayora. Larrosa ha destacat que els camps de futbol municipals són una bona eina, pensant en la formació dels nois i les noies i també en la cohesió social. Larrosa ha parlat dels valors vinculats a l’esport, cabdals per construir una societat més justa i avançada, i considera que es pot anar en aquesta direcció a través del futbol. De fet, l’alcalde ha assegurat que els projectes esportius contribueixen al gran projecte de ciutat que es vol consolidar, que té base en l’esport i que també es fa amb l’esport base, “una de les joies a preservar”. En aquest sentit, ha apuntat a la implicació social dels clubs que ajuden a avançar com a societat madura, en tant que també mostren una altra manera de compartir l’espai públic i de com fer-ne un bon ús.

Larrosa ha aprofitat la visita per saludar els directius del club i repassar l’estat del recinte esportiu i ha escoltat les peticions del seu president, que, entre altres, ha apuntat com a projecte més important completar la instal·lació de la gespa al nou camp que tenen, annex a les instal·lacions, per poder entrenar en millors condicions. Actualment, el camp ja compta amb gespa artificial en la meitat de l’espai. Ayora ha explicat que la UE Bordeta té 30 equips i uns 400 jugadors.

En el recorregut per les dependències del club, el paer en cap ha conversat amb alguns jugadors i s’ha interessat pels valors que es trameten, així com per les incorporacions en l’estructura organitzativa del club, que espera per tirar endavant una nova temporada amb il·lusió i treball.

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614