Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Festa de Primavera del Club Banyetes, solidària amb Afanoc

Festa de Primavera del Club Banyetes, solidària amb Afanoc

El paer en cap lliura el taló de 1.000 euros durant la trobada que ha tingut lloc al Parc de l’Aigua

09-04-2019

El Club Banyetes ha reunit aquest matí els seus amics i amigues en la Festa de Primavera i ha convidat els nens i nenes de la ciutat a passar-s’ho bé amb les activitats que han preparat al Parc de l’Aigua. La solidaritat ha estat un dels eixos de la trobada, ja que en aquesta festa s’ha lliurat un xec solidari a Afanoc, entitat que vetlla dels nens i nenes afectats pel càncer i dels seus familiars.

El paer en cap, Fèlix Larrosa, ha lliurat el taló bancari de 1.000 euros a Pilar Vilella, representant de la junta directiva d’Afanoc a Lleida. El Parc de l’Aigua s’ha omplert d’infants i les seves famílies que han gaudit de les activitats, tallers i zones de joc. L’alcalde, acompanyat de la regidora d’Educació, Rosa M. Salmerón, ha passejat per les activitats, saludant pares i infants.

El Club Banyetes, espai de dinamització infantil promogut per l’Ajuntament de Lleida, ha organitzat un espectacle d’animació, amb la presència dels personatges que intervenen en el programa de televisió. El club, que compta amb 15.000 socis i sòcies, organitza diverses activitats durant l’any.

La finalitat del club és transmetre valors que complementin l’educació dels petits, tant en la vessant personal com la família i les escoles.

ImatgeHD_cat_42820.jpg (3714×2171)

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614