Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Gairebé un centenar de patinadors a la patinada popular

Gairebé un centenar de patinadors a la patinada popular

Els participants passen en el seu recorregut per les pistes i pavellons on el club ha disputat els seus partits al llarg de la seva història

13-06-2016

Gairebé un centenar de patinadors calçats amb tota classe de patins, patinets o ‘skeaters’ han participat aquest matí en l’acte central del 65è aniversari del C. E. Lleida Llista Blava, una patinada amb un recorregut prou adient: passar per davant dels pavellons i pistes esportives on el club ha disputat els seus partits en algun moment de la seva trajectòria històrica.

La concentració s’ha realitzat davant de la Delegació d’Hisenda, on fa 65 anys el Llista va començar la seva trajectòria esportiva a la pista de la plaça Cervantes. Tot seguit s’ha baixat per Prat de la Riba, per poder passar per davant de l’antic i mític Frontón, i s’ha continuat fins al Camp d’Esports, primer passant pel Velòdrom, per arribar finament al Pavelló Municipal Onze de Setembre.

En aquesta ocasió, la patinada no ha passat pel pavelló de la Bordeta, on el Llista va disputar els seus partits fins al trasllat a l’Onze de Setembre, tal com van fer fa vint anys, quan el club va commemorar el 45 aniversari. En aquella ocasió, però només es va fer la patinada amb patins convencionals.

Els participants en la patinada d’avui han rebut una samarreta commemorativa i un número per participar en el sorteig d’un patinet elèctric, que s’ha fet a l’arribada al pavelló Onze de Setembre, on esperaven els patinadors la tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Montse Parra, ja que l’Ajuntament de Lleida ha estat un dels patrocinadors de la Patinada Popular 2016.

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614