Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Golf - Alex Esmatges guanya la final del Seve Ballesteros PGA Spain Tour 2020-21

Golf - Alex Esmatges guanya la final del Seve Ballesteros PGA Spain Tour 2020-21

25-11-2021

El professional lleidatà Alex Esmatges va resultar guanyador de la Final del Seve Ballesteros PGA Spain Tour 2021, després d'emportar-se la darrera prova de la temporada en unes condicions climatològiques molt complicades.

Alex, que va fer ahir a la jornada una volta espectacular tenint en compte les dificultats meteorològiques i el dur estat del camp, va fer vàlid el seu resultat als 36 forats amb un -5 total, un menys que el jugador basc Javier Sainz, que va ser el líder del primer dia.

Després de la gran tempesta caiguda durant la nit, el Comitè de Jugadors va decidir a mig matí donar per conclòs el torneig ja que hi havia forats que estaven completament negats, encara que els greens estaven el perfecte estat després de posar a prova l'excel·lent drenatge dels mateixos.

“Estic molt content amb aquesta victòria, ¡doble triomf!, al torneig i al Rànquing del Circuit; sobretot a l'estat que estava el camp després de les tempestes caigudes. Ha estat gairebé un miracle que haguéssim pogut jugar 36 forats”, va comentar Esmatges, que sembla que el seu fort és guanyar sota la tempesta, com li va passar a Oliva Nova 2019, la seva última victòria, just abans de la pandèmia.

“Sembla que el meu aspecte és guanyar sota vendavals i tempestes, com també em va passar a Oliva Nova”, va comentar el jugador lleidatà, que va arribar des del darrere per col·locar-se davant de Javier Sainz que es va quedar a un birdie d'empatar amb Esmatges.

“I encara sort, perquè ja aquest any portava dos play-off jugats i dos perduts, a Gaudí i a Itàlia a l'Alps Tour. Ahir vaig sortir al camp amb intenció de fer molts birdies i evitar tornar a empatar, i al final, he tingut sort”, va afegir Esmatges que ara té una prioritat, descansar dos mesos i recuperar totalment el canell esquerre que el va mantenir en dic sec els mesos de juliol a setembre.


Moltes felicitats per la victòria i el triomf al Rànquing del circuit!

Servei d'Esports

Regidoria de Joventut, Festes i Tradicions i Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614