Esteu aquí: Inici NOTÍCIES L’Ajuntament de Lleida homenatja el Club Bàsquet Pardinyes pel seu ascens a la categoria Leb Plata

L’Ajuntament de Lleida homenatja el Club Bàsquet Pardinyes pel seu ascens a la categoria Leb Plata

El paer en cap, Fèlix Larrosa, ha felicitat als jugadors, directius i tècnics del club per la seva brillant temporada.

29-05-2019

L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, ha presidit avui la recepció oficial al Saló de Sessions de la Paeria al Club Bàsquet Pardinyes, amb motiu de l’èxit aconseguit pel seu primer equip, l’Ilerdauto Nissan Pardinyes, que ha acabat la temporada 2018-19 amb l’ascens a la categoria Leb Plata, després de la fase final de la Lliga EBA disputada a Ponferrada entre el 16 i el 19 de maig.

El paer en cap ha elogiat la tasca desenvolupada pel club en aquesta temporada i ha felicitat a directius, tècnics i jugadors per l'èxit aconseguit. “Espero que en el futur seguiu fent realitat els vostres anhels”, ha desitjat el paer en cap, qui ha fet entrega als membres del club d’un obsequi.

El Bàsquet Pardinyes ha estat representat pel seu president, Jordi Mauri, l’entrenador, Gerard Encuentra, la plantilla i la resta de directius i tècnics. Mauri ha agraït el reconeixement així com el suport de les institucions de Lleida i ha posat en relleu l'esforç i la il·lusió del club al llarg de tota la competició.  .

L’acte també ha comptat amb la presència dels tinents d'alcalde Montse Parra i Joan Gómez i dels regidors Paco Cerdà, José Luis Osorio i Carlos González.

El Club Bàsquet Pardinyes va ser creat la temporada 1966-67 i compta, per tant, amb més de cinquanta anys d’història.

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614