Esteu aquí: Inici NOTÍCIES L’Ajuntament de Lleida millora la funcionalitat dels pavellons de Bordeta i Pardinyes

L’Ajuntament de Lleida millora la funcionalitat dels pavellons de Bordeta i Pardinyes

S’han motoritzat els sistemes de baixada i recollida de cistelles i s’han revisat les instal·lacions

21-09-2021

L’Ajuntament de Lleida, per mitjà de les regidories d’Esports i Activitat Física i Urbanisme, està realitzant diferents actuacions per millorar la funcionalitat i la seguretat dels pavellons municipals. La revisió i les obres han començat als pavellons de la Bordeta i Pardinyes però s’estendrà a la resta d’equipaments municipals.

El regidor d’Esports i Activitat Física, Ignasi Amor, ha comprovat avui els canvis ja realitzats al pavelló municipal de la Bordeta i ha explicat que “l’objectiu d’aquesta actuació al pavelló Bordeta i que també hem realitzat a pavelló Pardinyes és adequar els equipaments esportius als criteris de funcionalitat i seguretat”.

Les millores consisteixen la motorització i automatització dels sistemes de baixada i recollida de cistelles, que “permetran ser més eficients a l’hora de fer els canvis d’horari entrenaments i competicions, recordem que hi ha entrenaments, competicions i partits de hoquei, basquetbol, patinatge, gimnàstica ....”, ha explicat el regidor.

A més d’aquesta millora tecnològica s’han revisat tots els elements i mecanismes de l’equipament en compliment. En concret, a les cistelles del pavelló municipal de la Bordeta s’hi han instal·lat dos motors amb motoreductors, quadre de comandament i protecció

Visita a les instal·lacions de la UE Bordeta

El regidor Ignasi Amor ha mantingut aquest matí una trobada amb el president de la UE Bordeta Bartolomé Ayora i ha visitat les instal·lacions del club. La reunió forma part de les visites que està realitzant el regidor d’Esports als diferents clubs i equipaments de la ciutat per conèixer de primera mà les seves necessitats.

Servei d'Esports

Regidoria de Joventut, Festes i Tradicions i Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614