Esteu aquí: Inici NOTÍCIES L’alcalde de Lleida visita el campus Allianz per a joves motoristes de Rufea, amb el campió mundial Àlex Màrquez

L’alcalde de Lleida visita el campus Allianz per a joves motoristes de Rufea, amb el campió mundial Àlex Màrquez

La trobada se celebra fins dissabte al Circuit amb una vintena de nois i noies de 10 a 13 anys que perfeccionen la seva tècnica.

29-11-2019

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha visitat aquest matí el campus Allianz Junior Motor Camp, que té lloc fins dissabte al Circuit de Rufea i que acull una vintena de nois i noies de 10 a 13 anys de l’Estat i d’altres països europeus que estan perfeccionant el seu pilotatge en moto i que volen millorar les seves capacitats offroad.

El paer en cap, acompanyat del regidor d’Esports, Sergio González, ha pogut saludar als joves pilots i també al campió mundial de Moto2 Àlex Márquez, a qui ha felicitat pels seus èxits i ha desitjat sort de cara al salt de categoria que afrontarà el pilot l’any vinent. L’Àlex Márquez és un dels padrins d’aquesta trobada, que aquest any no ha pogut comptar amb la presència del seu gran impulsor, el seu germà i campió mundial de MotoGP, Marc Márquez, ja que acaba de ser operat de l’espatlla dreta.

Els participants i les seves famílies acudeixen al campus, que enguany arriba a la seva cinquena edició, amb totes les despeses pagades. L’objectiu és que millorin la seva tècnica i rodin amb seguretat a les pistes de motocròs i flat track, però sobretot, que visquin una experiència i facin amics amb els quals compartir la seva afició. La visita també ha comptat amb la participació del regidor Jackson Quiñonez.

Servei d'Esports

Regidoria de Joventut, Festes i Tradicions i Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614