Esteu aquí: Inici NOTÍCIES L’alcalde Fèlix Larrosa dóna el tret de sortida a la cursa de RAC1 i participa en el lliurament de premis als guanyadors

L’alcalde Fèlix Larrosa dóna el tret de sortida a la cursa de RAC1 i participa en el lliurament de premis als guanyadors

Lleida s’ha tenyit de vermell amb motiu d’una nova edició de la cursa de l’emissora de ràdio, que ha guanyat Javier Jurado i Jes Bonet. Els periodistes més emblemàtics de l’emissora del grup Godó es desplacen fins a Lleida.

23-10-2018

El paer en cap, Fèlix Larrosa, ha estat l’encarregat de donar la sortida a la cursa de RAC1, que s’ha celebrat aquest matí pels carrers de Lleida, i també ha participat amb el lliurament de trofeus als guanyadors, acte que s’ha fet a la plaça de la Llotja i en el qual també han participat els tinents d’alcalde Montse Parra i Joan Gómez.

Abans d’iniciar-se la cursa, l’alcalde ha estat entrevistat en directe per Xavi Bundó en el matinal Via Lliure, que s’ha realitzat des de Lleida.

Arran d’aquest esdeveniment, l’emissora del grup Godó ha desplaçat fins a Lleida als principals personatges mediàtics que hi treballen: Jordi Basté, recentment guardonat amb el premi Ondas, i Toni Clapes, però també als seus màxims directius, encapçalats pel responsable del mitjà, Ramon Rovira.

La cursa, que ha transitat per un recorregut marcat de cinc quilòmetres pels carrers de Lleida, tenyint de vermell la ciutat, color de la samarreta dels participants, ha proclamat guanyadors a Javier Jurado i Jes Bonet, essent els premis especials de RAC1 (atorgats als treballadors de l’emissora que hi participaven) per Maria Xinxó i Jaume Peral.

En finalitzar la cursa, la plaça de la Llotja ha acollit un concert de música, a càrrec del grup Pastorets Rock.

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614