Esteu aquí: Inici NOTÍCIES L’alcalde Miquel Pueyo assenyala la importància que Lleida se sumi a la pràctica esportiva de perfil inclusiu

L’alcalde Miquel Pueyo assenyala la importància que Lleida se sumi a la pràctica esportiva de perfil inclusiu

El paer en cap assisteix al partit de lliga del Basquet Pardinyes en cadira de rodes, primer equip lleidatà d’aquest esport.

16-10-2019

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha destacat “la importància que Lleida se sumi a la pràctica esportiva de perfil inclusiu, en la qual participen persones amb alguna discapacitat o amb capacitats diverses”. El paer en cap ha fet aquestes manifestacions mentre assistia al primer partit de basquet en cadira de rodes, que s’ha disputat aquest migdia al pavelló municipal de Pardinyes entre l’equip local i el Costa Daurada B, el qual ha servit per estrenar la temporada d’aquest esport.

Miquel Pueyo, que ha manifestat la seva satisfacció per poder assistir a aquest esdeveniment esportiu, també ha volgut destacar, a més de l’aportació a l’esport inclusiu, el fet que aquesta competició de basquet en cadira de rodes sigui amb formacions mixtes. 

L’alcalde ha estat rebut a l’entrada del pavelló municipal pel president del CB Pardinyes, Jordi Mauri, i membres de la junta directiva. També han acompanyat al paer en cap el regidor d’Esports, Sergio González i la regidora Regina Cairol.

El bàsquet en cadira de rodes català compta des de finals del 2018 amb un nou equip, el CB Pardinyes de Lleida, juguen formacions mixtes i és el primer conjunt lleidatà d’aquest esport. L’equip està dirigit per Carla Calonge i Neus Canet, dos jugadores del Club Bàsquet Lleida, que realitzen els entrenaments cada 15 dies al Pavelló Municipal de Pardinyes.

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614