Esteu aquí: Inici NOTÍCIES L’ATLETA DEL LLEIDA UA, YOLANDA CEBRIAN, CAMPIONA D’ESPANYA DE VETERANS

L’ATLETA DEL LLEIDA UA, YOLANDA CEBRIAN, CAMPIONA D’ESPANYA DE VETERANS

16-03-2017

Lleida UA

Lleida UA

Al campionat d’Espanya de pista coberta de veterans del passat cap de setmana a Madrid, l’atleta del club Lleida U.A. Yolanda Cebrián, s’ha proclamat campiona d’Espanya a la prova de 1500 metres llisos a la categoria F-40. Per la seva banda Ricardo Bárcena ha estat sotscampió d’Espanya a la prova de salt d’alçada en categoria M-35 i Elisabet Ruz medalla de bronze a la prova de 400 metres llisos també, en categaoria F-35.

A Sabadell, es va disputar també el campionat d’Espanya juvenil de pista coberta on van participar els atletes del Lleida U.A. Susan Stephen que va quedar en sisé lloc a la prova de triple salt, la mateixa posició que Irina Belmonte a la prova de salt d’alçada, mentre que Daniel Cogul va estar novè a llançament de pes.