Esteu aquí: Inici NOTÍCIES L’equip suec Thule es corona campió a la Seu Vella del Raidaran Lleida Pirineus 2016

L’equip suec Thule es corona campió a la Seu Vella del Raidaran Lleida Pirineus 2016

La tinent d’alcalde Montse Parra ha participat en el lliurament de premis del Campionat d’Europa de raids d’aventura, que s’ha fet aquest matí al turó de la Seu, sent aquest l’escenari que ha servit per primera vegada per designar el campió europeu

25-07-2016

L’equip suec Thule s’ha coronat campió del Raidaran Lleida Pirineus 2016 després d’arribar a la meta de la Seu Vella aquest dissabte, amb quasi una hora i mitja d’avantatge respecte el segon classificat, l’equip txec Black Hill/Opava Net. La tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Montse Parra, ha participat aquest matí en el lliurament de premis que s’ha fet al turó de la Seu, escenari que enguany ha servit per designar el campió europeu de raids d’aventura. L’equip guanyador s’ha classificat per al pròxim Mundial d’Austràlia, que tindrà lloc al novembre.

Parra ha remarcat que la celebració d’aquest tipus d’esdeveniments esportius projecten la ciutat de Lleida arreu del món i, en aquesta ocasió, amb especial incidència en el conjunt monumental de la Seu Vella, que opta a ser Patrimoni Mundial per la Unesco. El representant territorial de l’Esport a Lleida, Joan Segura, i el president de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), Jordi Merino, també han assistit a l’acte de lliurament de premis.

Una trentena d’equips, d’una desena de nacionalitats, han competit en sis disciplines diferents al Campionat d’Europa de raids d’aventura, amb 476 quilòmetres de recorregut. En concret, els participants han hagut de superar les proves d’orientació, ciclisme de muntanya, trekking, caiac, parc d’aventura barranquisme i la via ferrada. Aquesta ha estat la tercera edició del campionat.

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614