Esteu aquí: Inici NOTÍCIES La Llotja acull l’acte de reconeixement als esportistes i entitats de Lleida 2018

La Llotja acull l’acte de reconeixement als esportistes i entitats de Lleida 2018

S’han distingit 187 esportistes i 62 clubs.

26-09-2019

La Llotja ha acollit aquesta tarda l’acte de reconeixement als esportistes i entitats de Lleida 2018 que organitza la representació territorial de l'esport a Lleida. L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, juntament amb el regidor d’Esports, Sergio Gonzàlez, ha assistit a l’acte, que ha distingit 187 esportistes, 32 federacions i 62 clubs.

L’alcalde ha lliurat el premi a la trajectòria esportiva a Josep Pijoan, el premi a les millors esportistes femenines en esport adaptat de Lleida 2018 a Gemma Aldomà i Natàlia Romero i el premi … Fa 25 anys ha estat dedicat a l’enyorat alpinista lleidatà Juanjo Garra, amb motiu de l aniversari de la seva participació en la 1ª expedició catalana per coronar un cim de més de 8.000m. Després d’una llarga trajectòria com a esportista de muntanya coronant alguns dels cims més alts del planeta, Garra va morir l’any 2013 al Dhaulagiri, a l’Himàlaia.

En l’acte de lliurament dels premis l’alcalde ha destacat la importància de promoure l’esport integrador i l’esport femení i ha posat de relleu que per a l’Ajuntament de Lleida, pel que fa a les polítiques esportives, “l’important són els ciutadans i ciutadanes i la pràctica de l’esport s’afronta com un vincle entre l’educació, la salut, l’autoestima i també, en definitiva, la felicitat. A la vida hi ha una sèrie de valors que sumats ens permeten aspirar a alguna cosa més i aquesta resiliència, fortalesa, capacitat de tirar endavant… és un exemple que prenem en l’àmbit de l’esport” .

En l'acte hi han participat Joan Segura Torres, cap de la Representació Territorial de l'Esport a Lleida, Joan Talarn, president de la Diputació de Lleida, Ramon Farré, Delegat del Govern de la Generalitat a Lleida i el director del Consell Català de l'Esport, Toni Reig.

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614