Esteu aquí: Inici NOTÍCIES La Milla Urbana Escolar XXI Memorial Jeroni Saura celebra la seva 23a edició als Camps Elisis

La Milla Urbana Escolar XXI Memorial Jeroni Saura celebra la seva 23a edició als Camps Elisis

L’alcalde Miquel Pueyo ha fet entrega dels premis al podi dels guanyadors i guanyadores en la categoria aleví

26-05-2023

El parc dels Camps Elisis ha acollit la 23a edició de la Milla Urbana Escolar, competició esportiva que ha comptat amb la participació de 710 nens i nenes d’una vintena de centres educatius de la ciutat de Lleida. Aquesta competició marca la cloenda del curs de les Escoles Esportives Municipals, recordant també la figura de Jeroni Saura, màxim impulsor de l’Esport Escolar a qui se li ret homenatge amb aquest esdeveniment.

L’alcalde Miquel Pueyo, juntament amb Rosa Codina, vídua de l’homenatjat; han estat els encarregats de repartir les medalles i obsequis als premiats en cada categoria de la competició, adaptada a l’edat dels participants: la cursa de 300 metres dels prebenjamins, la volta al circuit de 500 metres dels benjamins i les dues voltes al circuit amb una distància d’un quilòmetre de la categoria aleví, els guardons de la qual han estat lliurats als guanyadors per l’alcalde.

S’han dut a terme un total de 12 curses al llarg de tot el matí, en un recorregut marcat al passeig central del parc dels Camps Elisis. Les escoles participants han estat l’escola Països Catalans, l’escola Príncep de Viana, l’escola Torre Queralt, l’escola Camps Elisis, el col·legi El Carme, l’escola La Mitjana, les escoles Pràctiques I i Pràctiques II, el Sant Josep de Calassanç, el col·legi Sagrada Família, l’escola Joan XXIII, l’escola Pardinyes, el col·legi L’Estonnac, la ZER de l’Horta de Lleida, el col·legi Santa Anna, l’escola Espiga i el col·legi Episcopal.

El Servei d'Esports de l’Ajuntament de Lleida és l’organitzador d’aquesta cursa que també ha recordat la figura del Juanjo Garra, dins dels actes del 10è aniversari de la seva mort, en un dels esdeveniments que més va contribuir a organitzar.

La Milla Urbana Escolar té per objectiu fomentar l’esport en els més joves, atansant-los a l’apassionant món de l’atletisme, que ha celebrat avui una vertadera Festa de l’Esport Municipal.

 

Servei d'Esports

Regidoria de Joventut, Festes i Tradicions i Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614