Esteu aquí: Inici NOTÍCIES La Paeria mantindrà la mateixa distribució de les instal·lacions esportives municipals entre els clubs de futbol

La Paeria mantindrà la mateixa distribució de les instal·lacions esportives municipals entre els clubs de futbol

El regidor Sergio González explica que apostar ara per certs canvis podria hipotecar el futur creixement dels clubs, ja que alguns camps no tenen possibilitat d’expandir-se, si fos necessari.

26-07-2019

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Lleida ha decidit mantenir la pròxima temporada l’actual distribució en el repartiment de les instal·lacions dels camps de futbol municipal, entre els diversos clubs que no disposen d’instal·lacions pròpies, segons ha informat el màxim responsable de l’àrea esportiva de la Paeria, Sergio González.

Aquesta decisió implica que els equips del futbol base del Lleida Esportiu seguiran utilitzant les instal·lacions del camp de futbol de Gardeny, mentre que els conjunts de les diferents categories del FiF (Futbol i Formació) continuaran fent ús del recinte esportiu del barri de Magraners, com ho han fet fins a la darrera temporada.

El regidor Sergio González ha explicat que prendre una decisió diferent, en aquests moments podia suposar una hipoteca pel futur d’aquests clubs. “Per exemple, el trasllat del FiF a Gardeny coarta les possibilitats de creixement d’una entitat en ple desenvolupament com és Futbol i Formació, ja que les instal·lacions municipals del barri de la Mariola no tenen possibilitats d’expandir-se, si arribat el cas fos necessari crear altres camps annexos. Tot el contrari que a Magraners, on l’ampliació del recinte esportiu té moltes més possibilitats”, ha dit.

Aquesta circumstància és la que ha determinat la decisió d’actuar en prudència i mantenir la mateixa distribució de clubs en els diversos camps de futbol municipal, de cara a la pròxima temporada.

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614