Esteu aquí: Inici NOTÍCIES La Paeria millora diverses instal·lacions esportives municipals

La Paeria millora diverses instal·lacions esportives municipals

Toni Postius: “La voluntat de l’equip de govern és fer extensiu el microurbanisme als diferents equipaments municipals de la ciutat”.

14-01-2020

L’Ajuntament de Lleida ha endegat un pla de petites actuacions de millora en el conjunt de les instal·lacions municipals després de detectar-se algunes mancances de manteniment. El primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, acompanyat del regidor d’Esports i Activitat Física, Sergio González, han visitat les millores realitzades al Camp de Futbol de Balàfia i de la Bordeta, així com els arranjaments fets al Pavelló Barris Nord.

El responsable d’urbanisme ha destacat que “hem detectat mancances considerables, des del punt de vista del manteniment, en diverses instal·lacions i equipaments municipals. La voluntat de l’equip de govern és fer extensiu el microurbanisme també a les instal·lacions esportives i equipaments municipals”.

En aquest sentit, ahir va finalitzar la retirada del conjunt de barracons que encara existien en camps de futbol de barris com Ciutat Jardí, Balàfia i la Bordeta, un fet que permetrà guanyar un espai significatiu, que passarà a estar net i dignificat. Cal destacar que també s’han substituït les portes dels vestuaris i lavabos del Camp de Futbol de Balàfia, que estaven molt malmeses, i també s’ha renovat el marcador que feia anys que no funcionava.

D’altra banda, al Barris Nord s’ha procedit a fer un tancament sota la graderia amb l’objectiu de millorar les condicions de seguretat i el confort de les persones que utilitzen aquest pavelló esportiu.

Servei d'Esports

Regidoria de Joventut, Festes i Tradicions i Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614