Esteu aquí: Inici NOTÍCIES La Paeria obrirà sis piscines municipals a mitjans de juliol, amb restriccions d'aforament i mesures de prevenció sanitària

La Paeria obrirà sis piscines municipals a mitjans de juliol, amb restriccions d'aforament i mesures de prevenció sanitària

Funcionaran els equipaments de Balàfia, Bordeta, Cappont, Magraners, Pardinyes i Secà de Sant Pere amb tres torns diaris i sense vestidors.

25-06-2020

L'Ajuntament de Lleida té previst obrir aquest estiu les piscines municipals de Balàfia, Bordeta, Cappont, Magraners, Pardinyes i Secà de Sant Pere a partir de mitjans de juliol, complint les mesures de prevenció fixades per les autoritats sanitàries per lluitar contra la Covid-19, que inclouen restriccions d'aforament al 30% i cita prèvia.

El calendari d'obertura previst, que queda condicionat qualsevol canvi que es pugui produir en els criteris sanitaris i epidemiològics, és el següent:

Piscina municipal de La Bordeta: d'11 de juliol a 6 de setembre de 2020

Piscina municipal de Pardinyes: d'11 de juliol a 6 de setembre de 2020

Piscina municipal de Balàfia: de 15 de juliol a 6 de setembre de 2020

Piscina municipal de Cappont: de 15 de juliol a 6 de setembre de 2020

Piscina municipal del Secà de Sant Pere: de 15 de juliol a 6 de setembre de 2020

Piscina municipal de Magraners: de 15 de juliol a 6 de setembre de 2020

S'estableixen tres torns per als usuaris, amb una pausa de 30 minuts entremig per procedir a la neteja de les instal·lacions, que també es repetirà al final de la jornada. Seran d'11:00 a 13:30 h; de 14:00 a 16:30 h; i de 17:00 a 19:30 h.

La regidoria d'Esports i Activitat Física està actualitzant de forma permanent els protocols sanitaris, en funció de l'evolució de la situació sanitària i la normativa que se'n deriva. A hores d'ara, la previsió és que les piscines funcionin amb un terç del seu aforament habitual, amb cita prèvia i únicament amb els serveis de socorrista, lavabos i dutxes exteriors. Els vestidors romandran tancats i els bars tampoc funcionaran. El sistema per gestionar la cita prèvia s'està acabant d'establir.

Es manté el preu de les entrades

La Comissió Informativa per les polítiques de gestió del Govern Obert, Economia i Participació tenia previst tractar avui una proposta de modificació dels preus de les entrades de les piscines municipals, tenint en compte les limitacions que imposa encara la prevenció enfront de la Covid-19, que finalment ha estat retirada de l'ordre del dia. El motiu és que la modificació de l'ordenança per canviar els preus comporta un període d'exposició al públic de trenta dies, abans de l'aprovació definitiva, que es pot allargar trenta dies més si cal resoldre al·legacions, de manera que no hauria estat a temps per l'inici de la campanya.

Així, segueix vigent el preu fixat en les ordenances fiscals aprovades per aquest any pel ple. L'entrada al recinte costarà 3,35 euros, que segueix sent un dels preus més baixos respecte a altres ciutats pròximes.

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614