Esteu aquí: Inici NOTÍCIES La Paeria posa en servei la pista annexa del pavelló de l’Onze de Setembre

La Paeria posa en servei la pista annexa del pavelló de l’Onze de Setembre

Ros: “Aquest nou equipament impulsarà l’hoquei base del Lleida Llista garantint el seu futur i, alhora, per continuar educant els nens i les nenes a través de l’esport”

11-11-2016

Hermínia Sirvent

Hermínia Sirvent

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat pel tinent d’alcalde i regidor d’Hàbitat Urbà, Fèlix Larrosa, i el president del Llista Blava, Enric Duch, ha inaugurat la pista annexa del pavelló municipal de l’Onze de Setembre. El paer en cap ha destacat que “aquest nou equipament impulsarà l’hoquei base del Lleida Llista garantint el seu futur i, alhora, per continuar educant els nenes i les nenes a través de l’esport”.

Ros ha posat de relleu “vull agrair la seva insistència en transmetre'ns que la necessitat de tenir aquesta pista annexa, així com la bona feina que està duent a terme el Lleida Llista, que és molt més que l’equip d’OK Lliga, que ja és important”. Així, aquest dijous s’ha posat en servei aquest nou equipament que els jugadors de la base del Lleida Llista han pogut estrenar avui mateix, una cita que no s’han volgut perdre tampoc les seves famílies i els membres del club. Una pista exterior de mides reglamentàries que servirà perquè els 13 equips del planter puguin incrementar les seves hores d’entrenament, com ha explicat el president del Lleida Llista, Enric Duch, que ha qualificat la pista annexa “com una notícia excel·lent per garantir el nostre futur”.

El paviment de la pista, que és un rectangle de mesures 42 x 22 metres, complint amb les dimensions mínimes autoritzades per la Federació Espanyola de Patinatge, és de formigó amb un acabat polit per garantir una bona adherència i lliscament de les rodes dels patins. A més, s’han col·locat 4 projectors per a la il·luminació de la pista, un a cada cantonada, que es controlen des de les instal·lacions del mateix pavelló.

El pressupost de la construcció de la pista annexa del pavelló de l’Onze de Setembre ha estat de 47.000€.

Inauguració pista d'hoquei Onze de Setembre

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614