Esteu aquí: Inici NOTÍCIES La Paeria rep la judoka lleidatana Ai Tsunoda, campiona del món cadet

La Paeria rep la judoka lleidatana Ai Tsunoda, campiona del món cadet

El tinent d’alcalde Paco Cerdà i el regidor d’Esports Sergio González han felicitat l’esportista lleidatana pels seus èxits i l’han animat a seguir treballant per a les pròximes competicions.

24-10-2019

L’Ajuntament de Lleida ha rebut la judoka lleidatana de 17 anys Ai Tsunoda, que acaba de proclamar-se campiona del món cadet en la categoria de menys de 70 kilograms al Kazakhstan. Aquest triomf ha arribat pocs dies després d’obtenir, també, la medalla de plata al Campionat d’Europa júnior de Finlàndia.

El tinent d’alcalde Paco Cerdà, acompanyat del regidor d’Esports, Sergio González, ha presidit la recepció. Tots dos han felicitat l’esportista lleidatana pels seus èxits i l’han animat a seguir treballant per a les pròximes competicions. Tsunoda, que ha estat acompanyada de la seva mare, Celine Tsunoda, ha agraït el reconeixement i el suport expressat pels regidors de la Paeria.

Paco Cerdà i Sergio González han lliurat a la judoka un obsequi en nom de l’Ajuntament. La recepció a Tsunoda ha comptat amb la presència del regidor Jackson Quiñonez.

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614