Esteu aquí: Inici NOTÍCIES La Paeria ultima les mesures de seguretat a les pistes d’atletisme de Les Basses per obrir dijous

La Paeria ultima les mesures de seguretat a les pistes d’atletisme de Les Basses per obrir dijous

El regidor Sergio González ha visitat avui les instal·lacions municipals per comprovar la desinfecció i la senyalització corresponent en relació a les mesures adoptades per la crisi sanitària. Dijous s’entrenaran atletes d’alt nivell i gradualment s’obriran les instal·lacions amb cita prèvia.

27-05-2020

El regidor d’Esports, Sergio González, ha visitat avui les pistes municipals d’atletisme de Les Basses per comprovar l’aplicació de les mesures de seguretat i sanitàries corresponents per poder obrir les instal·lacions aquest dijous. González ha explicat que ja s’ha procedit a la desinfecció dels espais que es troben a l’aire lliure i que aquesta tarda es farà el mateix als espais comuns, per prevenció, donat que les zones comunes encara no podran utilitzar-se. La Regidoria d’Esports ha elaborat el protocol que s’haurà de seguir i ha preparat diversos cartells amb les indicacions necessàries per fer un bon ús de les pistes. Entre altres, ha marcat com s’ha de fer l’entrada i la sortida, quins són els espais lliures on es pot entrenar o quins entorns i/o eines no es poden tocar (com els vestidors, els bancs, material esportiu, etc.)

En la visita a les pistes de les Basses, el regidor ha estat acompanyat dels entrenadors de Bernat Erta i i Aleix Porras, Quim Erta i Salvador Porras, respectivament, i del president del club Lleida Unió Atlètica, Sebastià Vidal. El motiu de la seva presència es deu al fet que aquests esportistes d’alt nivell començaran aquest dijous a entrenar-se en les instal·lacions municipals, com també ho aniran fent altres federats de nivell, com els seus germans Gerard Porras i Arnau Erta, d’acord a la normativa establerta per les autoritats competents. Per això, el regidor d’Esports els ha traslladat el protocol amb les mesures i les recomanacions per a la pràctica de l’activitat esportiva, perquè la reobertura de les pistes es dugui a terme en les condicions pertinents.

González ha remarcat la importància de respectar i complir les normes de seguretat i d’higiene, i ha comentat que a partir de dijous es començarà a establir l’obertura gradual de les instal·lacions, que, de moment, es plantejarà sol·licitant cita prèvia a Esports de la Paeria.

Servei d'Esports

Regidoria de Joventut, Festes i Tradicions i Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614